Stiri de ultima ora

INCENDIU la un depozit din Vaslui! Focul ar fi izbucnit din cauza copiilor care se jucau în acea zonă

INCENDIU la un depozit din Vaslui! Focul ar fi izbucnit din cauza copiilor care se jucau în acea zonă
Actualitate
Un depozit situat într-o fostă fabrică din Vaslui s-a făcut scrum în urma unui incendiu. Din cauza degajării mari de fum toxic, vasluienii au fost avertizați prin sistemul RO-alert să ia măsuri pentru a nu-și risca sănătatea.

La fața locului au ajunsmai multe echipe ale pompierilor militari pentru stingerea incendiului, care a fost lichidat după câteva zeci de minute. Din fericire, incendiul nu a provocat victime.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, incendiul ar fi izbucnit după ce în depozitul respectiv nişte copii s-au jucat cu focul.

"La faţa locului au fost deplasate şase autospeciale, dintre care trei cu apă şi spumă şi două operative şi o ambulanţă. Acţiunea este condusă de inspectorul - şef al ISU "Podul Înalt" Vaslui, col. Ghiorghe Blagoci. Au ars resturi de PVC, carton şi recipiente în care se mai aflau mici cantităţi de diluanţi, ceea ce a dus la mici explozii. De asemenea, au ars cabluri electrice de medie tensiune. A fost întreruptă alimentarea cu energie electrică. Cauza probabilă a incendiului a fost lucrul cu foc deschis în spaţii deschise", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus