Stiri de ultima ora

iLikeIT. Cele mai importante 5 schimbări la Windows, 10 anunțate de Microsoft

iLikeIT. Cele mai importante 5 schimbări la Windows, 10 anunțate de Microsoft
Actualitate
Microsoft anunță o serie de schimbări importante pentru produsele și serviciile sale, foarte populare mai ales în perioada pandemiei. Ba chiar și o nouă generație de Windows.

  Recent, Microsoft a organizat conferința Build 2021, la care a anunțat câteva schimbări importante la produsele și serviciile pe care această companie le pune la dispoziția dezvoltatorilor și programatorilor. În primul rând dezvoltatorii vor avea o viață mai ușoară în ceea ce privește crearea de aplicaii pentru Windows 10, fără să mai conteze platforma de pe care vin. Mai exact, aplicațiile de pe Android sau Mac vor putea fi postate mai ușor pe Windows. Browser-ul Edge a primit o serie de îmbunătățiri, fiind acum foarte prietenos cu utilizatorul și consumul de energie, iar în perioada următoare va primi câteva actualizări care îl vor face și mai rapid și mai sigur.

CEO-ul Microsoft Satya Nadella a anunțat că Windows 10 va primi cea mai importantă actualizare din ultimii 10 ani. De altfel, unii spun că această actualizare ar putea transforma Windows 10 în Windows 11.  
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus