Stiri de ultima ora

Şi femeile din Congres pot dansa! Alexandria Ocasio-Cortez, cea mai tânără membră a Camerei Reprezentanţilor, piruetă în faţa biroului său

Şi femeile din Congres pot dansa! Alexandria Ocasio-Cortez, cea mai tânără membră a Camerei Reprezentanţilor, piruetă în faţa biroului său
Actualitate
Cea mai tânără femeie din Congresului SUA, de doar 29 de ani, a răspuns criticilor legate de un dans din facultate, cu o nouă înregistrare făcută în faţa biroului său din Camera Reprezentanţilor, în prima zi de lucru în legislativ.

7 afişări

Şi femeile din Congres pot dansa! Alexandria Ocasio-Cortez, cea mai tânără membră a Camerei Reprezentanţilor, a dansat în faţa biroului său

Cu o zi înainte ca Alexandria Ocasio-Cortez să fi fost oficial învestită, o înregistrare veche de aproape zece ani în care a dansat ca studentă la Universitatea din Boston a reapărut pe Twitter, aparent într-un efort de a o face de râs.

"Am auzit că Partidul Republican crede că femeile dansatoare sunt scandaloase. Să aştepte până vor afla că şi femeile din Congres dansează de asemenea!", a scris Ocasio-Cortez, membră a Partidului Democrat.

Postarea iniţială a fost vizualizată de peste 8 milioane de ori.

Dar „critica” a determinat în cele din urmă un val mult mai mare de sprijin pentru congresmanul online.

"Vreau ca Alexandria Ocasio-Cortez să-mi dea lecţii de dans", a declarat actorul din Star Trek, George Takei, în timp ce actorul Russell Crowe l-a declarat "fantastic".

Alexandria s-a născut în Bronx pe 13 octombrie 1989, mama sa fiind portoricană, şi a candidat din partea democraţilor în circumscripţia electorală 14 din New York, care include Queens şi Bronx.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus