Stiri de ultima ora

HOROSCOP 14 ianuarie. Uranus nu mai retrogradează. Norocul le surâde din nou acestor zodii

HOROSCOP 14 ianuarie. Uranus nu mai retrogradează. Norocul le surâde din nou acestor zodii
Actualitate
Uranus se mişcă azi din nou în sens firesc prin semnul naşterii tale, ceea ce arată că reacţiile tale vor fi mai uşor de gestionat în următoarea perioadă. De regulă, nu eşti o persoană care să acţioneze intempestiv, care să îşi iasă din minţi prea uşor, dar în ultimele luni, ţi-ai pierdut mai des decât de obicei cumpătul. Schimbarea de traiectorie a lui Uranus te va aduce mai aproape de adevărata ta natură, dar rămân însă subiecte în legătură cu care-ţi pierzi cumpătul foarte uşor. Încearcă să eviţi să iei atitudine şi lasă spiritele să se calmeze înainte să acţionezi.

Uranus face azi stânga împrejur şi revine la mersul direct prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup. Pe de-o parte, acest eveniment astral marchează instalarea unei stabilităţi pe termen lung, în raport cu ceea ce intenţionezi să demarezi în următoarea perioadă sau să extinzi, alături de alte persoane sau pe cont propriu. Asta nu înseamnă însă că ar trebui să o laşi mai moale cu planificările. Din contră, situaţii neprevăzute pot apărea şi trebuie să fii pregătit(ă) pentru orice. Diferenţa este că nu te vor mai prinde în ofsaid, cu resurse prea mici să le faci faţă.

Uranus se întoarce azi la traiectoria firească prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi interacţiunii cu instituţiile statului. Asta arată faptul că începi să îţi dai seama ce a încercat Universul să te înveţe în ultimul an şi cum anume s-a schimbat sistemul tău de valori, principii şi credinţe de pe urma experienţelor care l-au marcat. În ceea ce priveşte efectul asupra nativilor(elor) care urmează cursuri sau ai planuri de deplasări, şansele sunt mari ca lucrurile să meargă aşa cum le-ai plănuit. O prognoză astrală la fel de bună se anunţă şi dacă treci prin procese birocratice dificile.

Cu Uranus revenit la mersul direct, se întrevede, în cuplu şi în relaţii de la locul de muncă, o atmosferă mai calmă, în care spiritele nu se mai încing atât de uşor. Ai parte de un context armonios, care îţi permite să porţi nişte discuţii de maximă prioritate, să clarifici unele lucruri cu partenerul de viaţă şi cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Pe de altă parte, asta nu garantează că nu vor mai exista momente în care ies la suprafaţă orgoliile şi diferenţele de viziune ori de caracter. Încearcă să fii pregătit(ă) pentru această eventualitate, să nu te aprinzi.

Uranus se întoarce astăzi la mersul firesc prin casa copiilor şi a iubirii din harta ta solară, iar asta denotă faptul că relaţia cu cei mici şi/ sau cu persoana iubită este una care îţi rezervă mai puţine surprize decât în ultima perioadă. Este vorba, bineînţeles, de cele mai puţin plăcute, de situaţiile care pot conduce la discuţii aprinse în contradictoriu. Elementul de imprevizibil rămâne însă activ, deci nu ies de tot din calcul răsturnările de situaţie. Din acest motiv, poate nu ar fi bine să te relaxezi de tot, ci încearcă să îţi controlezi reacţiile şi discursul în continuare.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus