Stiri de ultima ora

FOTO - Umilință totală pentru Hagi, Popescu și Munteanu! În timp ce ștabii României au stat la VIP în Arena Națională, valorile au fost trimise la tribuna II

FOTO - Umilință totală pentru Hagi, Popescu și Munteanu! În timp ce ștabii României au stat la VIP în Arena Națională, valorile au fost trimise la tribuna II
Actualitate
Foștii mari internaționali ai României au primit bilete din partea Federației la tribuna a II-a, la meciul Austria - Macedonia de Nord 3-1, în vreme ce angajați ai FRF, în frunte cu Mihai Stoichiță, Bodescu și Radu Vișan, au văzut confruntarea din zona VIP a Arenei Naționale. Tot la VIP au fost prezenți și Ludovic Orban , Dan Barna, Lucian Bode , Bogdan Aurescu , Vasile Dâncu, lângă care a stat și procurorul-șef al DNA, Crin Bologa , informează GSP.RO .

Organizarea primului meci în România la un turneu final a produs și scene incredibile și revoltătoare. Duminică seara, pe Arena Națională, cei mai valoroși și mai titrați fotbaliști din istoria echipei naționale au avut parte de o surpriză negativă de proporții. Au fost trimiși de FRF să urmărească meciul de la tribuna a II-a, la un loc cu ceilalți spectatori, fie că aceștia erau macedoneni, austrieci sau români care aveau tichet în zona respectivă. Printre foștii mari fotbaliști care au primit invitația în acea parte a stadionului s-au aflat și Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu, care sunt primii 3 în topul selecțiilor all-time în echipa națională.

Decizia a fost una surprinzătoare mai ales că în zona VIP a Arenei Naționale au luat loc personaje extrem de puțin cunoscute publicului, dar care în momentul de față au funcții importante în organigrama FRF. Printre acestea, în afara președintelui Răzvan Burleanu, s-au aflat Radu Vișan, Gabriel Bodescu, dar și Mihai Stoichiță. Acesta din urmă e directorul tehnic al Federației. Tot pe fotoliile de la VIP au luat loc și o serie de politicieni, de la majoritatea partidelor din Parlament.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus