Stiri de ultima ora

Florin Cîțu SE ASCUNDE: ce a răspuns când a fost întrebat dacă va DEMITE următorul ministru care îl jignește

Florin Cîțu SE ASCUNDE: ce a răspuns când a fost întrebat dacă va DEMITE următorul ministru care îl jignește
Actualitate
Premierul Florin Cîțu a refuzat să spună dacă va remania următorul ministru care îl jignește. Cîțu a fost întrebat acest lucru după ce ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, l-a numit zombie politic.

"Eu nu cred că se va mai întâmpla așa ceva",a declarat Florin Cîțu.

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a declarat miercuri pentru News.ro, referinu-se la conflictul cu premierul Florin Cîţu, după ce l-a numit pe acesta ”zombie politic”, că săptămâna trecută, coaliţia de guvernare a trecut printr-un moment greu, iar ”ce s-a spus atunci, s-a spus”. El a admis că poate fiecare dintre ei a exagerat. Ca şi Florin Cîţu, el a refuzat să spună ce au discutat, invocând caracterul privat al discuţiei.

„Săptămâna trecută, coaliţia de guvernare a trecut printr-un moment greu. Ce s-a spus atunci, s-a spus. Poate fiecare am exagerat. Nu vreau să mai redeschidem răni. Am avut discuţii şi în privat cu premierul, care vor rămâne private. Eu sunt un om de echipă şi loial când funcţionăm ca o echipă. Important e actul de guvernare în beneficiul românilor. Avem enorm de muncă şi la ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, şi în toate domeniile. Această coaliţie a găsit resursele de a continua programul de guvernare”, a afirmat Drulă.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus