Stiri de ultima ora

Fifor Mihai: PSD ar trebui să fie decorat de Klaus Iohannis

Fifor Mihai: PSD ar trebui să fie decorat de Klaus Iohannis
Actualitate
Secretarul general PSD, Mihai Fifor, care o însoțește pe Viorica Dăncilă în turneul ei prezidențiale, i-a transmis duminică lui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a decorat compania Transgaz pentru o reușită a guvernului PSD, că Președintele României ar trebui să trimită decorații social-democraților pentru toate măsurile luate la guvernare.

„Mă întrebam zilele trecute în ce calitate s-a dus Klaus Iohannis la inaugurarea Stației de comprimare a gazelor naturale de la Podișor – o investiție realizată 100% de Guvernul României. Citind presa am aflat răspunsul. S-a dus să dea o decorației companiei Transgaz: „Ordinul Meritul Industrial și Comercial în grad de comandor”. Deci a dat o decorație ca să se poată împăuna cu o reușită a Guvernului PSD!

În logica asta, urmează să vedem decorații pentru toate realizările PSD pe care Iohannis și le-a trecut în broșura sa electorală. O decorație pentru creșterile de pensii salarii, o medalie pentru plafonul pus de PSD ca să nu mai crească facturile la gaze și energie electrică, o distincție pentru înlocuirea ROBOR ca să nu mai crească ratele românilor.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus