Stiri de ultima ora

Festivalul de Teatru "ȘTEFAN Iordache", la cea de-a II-a ediție: Cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel (VIDEO) |

Festivalul de Teatru ȘTEFAN Iordache, la cea de-a II-a ediție: Cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel (VIDEO) |
Actualitate
Festivalul de Teatru pentru Tineret "Ștefan Iordache" a deschis porțile unei noi ediții. Cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel vor încânta publicul într-un spațiu perfect organizat în contextul pandemiei de coronavirus.

Locuitorii Sectorului 5 și nu numai sunt așteptați la o nouă ediție a Festivalului de Teatru pentru Tineret ‘Ștefan Iordache’. Vor fi puse în scenă spectacole inedite, recitaluri de excepție, proiecții și ateliere de creație.

Festivalul de Teatru "ȘTEFAN Iordache", la cea de-a II-a ediție

„Ne bucurăm de prezența mai multor trupe de tineri actori, studenți și amatori. Pe parcursul a cinci zile se vor derula multe workshop-uri și diverse ateliere pentru tineri, cât și concursuri de trupe și tineri actori”, a spus Marian Stoica de la Centrul Cultural ‘Ștefan Iordache’.

„Sunt tare emoționată și cred că este un proiect binevenit. După cum vedeți, locul este neîncăpător. Oamenii vor să vină și aici, și în alte locuri, și în Parcul Sebastian. E un lucru tare sănătos. Sunt tineri, de vârste diferite, dar așteaptă actul artistic: Festivalul de Teatru, concerte cu momente de recitare, așa cum voi avea și eu, dar și colegul meu Marius Bodochi”, a spus actrița Maia Morgenstern.

„Prin acest festival, onorăm într-un fel memoria unui uriaș actor - Ștefan Ioradache. E o idee foarte bună, pentru că în vremurile astea dificile, frele, lumea se gândește la teatru”, a spus Marius Bodochi.

Festivalul este organizat de Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret ‘Ștefan Iordache’, și are loc în Parcul Sebastian în perioada 14-18 septembrie 2020.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus