Stiri de ultima ora

Dragoș Tudorache: „Bulgaria scapă de MCV. România nu”

Dragoș Tudorache: „Bulgaria scapă de MCV. România nu”
Actualitate
Europarlamentarul PLUS Dragoș Tudorache susține că Bulgaria scapă de Mecanismul de Cooperare și Verificare, în timp ce pentru România el va fi menținut.

„Acesta e rezultatul concret al guvernării PSD. O țară distrusă din toate punctele de vedere. De la economie la justiție. Încă din 1990 ne-au arătat cine sunt și ce vor: hoție și cumetrie”, comentează europarlamentarul din grupul Renew Europe, care este membru al Comisiei LIBE (libertăți civile, justiție și afaceri interne) din Parlamentul European.

„În 2016, negociam cu Comisia Europeană, punct cu punct, criteriu cu criteriu, ridicarea MCV. Din ianuarie 2017, mafia PSD-ALDE a distrus tot progresul făcut, toată încrederea câștigată în dialogul cu partenerii europeni. OUG13, atacul obsesiv și sistematic la adresa justiției, încercarea de decredibilizare a DNA, impunitatea față de avertismentele europene, toate acestea au adus România în situația de a fi azi ultima țară din Europa sub MCV. Da, Bulgaria a fost scoasă de sub incidența MCV, în situația în care în 2016 urma să fie decuplată de România și lăsată exact acolo unde ne găsim noi astăzi”, declară europarlamentarul Dragoș Tudorache.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus