Stiri de ultima ora

Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj: Punem la dispoziţia autorităţilor centrul de studii clinice, pentru vaccinare

Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj: Punem la dispoziţia autorităţilor centrul de studii clinice, pentru vaccinare
Actualitate
​Terapia Cluj, cel mai mare producător de medicamente de pe piaţa locală, are pregătit un spaţiu pentru a fi organizat centru de vaccinare pe care îl pune la dispoziţia autorităţilor locale şi vrea să investească şi în amenajarea altor centre pentru a accelera procesul de vaccinare, scrie ZF.

16 afişări

Autorităţile au anunţat că sunt gata jumătate dintre centrele de vaccinare pentru etapa a doua, adică circa 370 de centre la nivel naţional, din calculele ZF, anunţând ca termen pentru funcţionarea tuturor celor peste 750 de centre până la 20 ianuarie.

Mai sunt însă doar două zile până la începerea etapei a doua, iar Terapia Cluj, cel mai mare producător de medicamente de pe piaţa locală, spune că are pregătit deja un spaţiu pentru a fi organizat centru de vaccinare şi îl pune la dispoziţia autorităţilor.

ULTIMELE ȘTIRI

„Punem la dispoziţia autorităţilor centrul nostru de studii clinice din Cluj pentru centru de vaccinare, dacă există vaccinatori, putem vaccina 500-600 persoane pe zi. De asemenea, avem pregătiţi 500.000 lei să sponsorizăm amenajarea centrelor de vaccinare ca să grăbim procesul din faza doi”, a transmis Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj.

În prima etapă de vaccinare, centrele au fost organizate în unităţile medicale, iar o parte dintre ele, circa 100 din declaraţiile lui Valeriu Gheorghiţă, vor rămâne funcţionale şi în etapa a doua.

„Vaccinarea trebuie să devină efortul oamenilor de afaceri şi să creăm toate condiţiile să meargă repede. Când toată comunitatea de business va înţelege asta, vom avea 5-6 milioane de oameni vaccinaţi până la vară şi ne luăm vieţile şi economia înapoi”, a mai adăugat Dragoş Damian.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus