Stiri de ultima ora

Dragnea a cerut amânarea contestaţiei în anulare care l-ar putea scoate din închisoare

Dragnea a cerut amânarea contestaţiei în anulare care l-ar putea scoate din închisoare
Actualitate
Dragnea a cerut amânarea contestaţiei în anulare care l-ar putea scoate din închisoare

Pro TV

ICCJ a decis amânarea contestaţiei în anulare depusă de fostul lider PSD Liviu Dragnea şi de Olguţa Şegu şi Floarea Alesu în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, pe 10 decembrie la solicitarea fostului șef PSD.

ICCJ a stabilit marţi un nou termen pentru judecarea contestaţiei în anulare depuse de fostul lider PSD Liviu Dragnea în vederea anulării condamnării la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Dragnea a fost prezent la instanţă, fiind adus de la Penitenciarul Rahova. Următorul termen a fost stabilit pentru 10 decembrie, până atunci, fostul lider social-democrat trebuind să îşi angajeze un avocat pentru a-l reprezenta.  

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus în 18 octombrie contestaţie în anulare pentru a scăpa de condamnare De asemenea, Olguţa Şefu, fost director executiv adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual în acest dosar, a depus şi ea contestaţie în anulare. Şi Floarea Alesu, fost director execituv al DGASPC Teleorman a depuse contestaţie în anulare, atât ea, cât şi Olguţa Şefu având termen tot marţi. Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. În acest dosar, Dragnea, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, Liviu Dragnea a declarat în 22 octombrie şi recurs în casaţie.  
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus