Stiri de ultima ora

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, sesizare la ANI: Fostă șefă din Agenția Medicamentului a aprobat studii pentru firma unde era acționar

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, sesizare la ANI: Fostă șefă din Agenția Medicamentului a aprobat studii pentru firma unde era acționar
Actualitate
Deputatul USR Emanuel Ungureanu spune că va sesiza Agenția Națională pentru Integritate, cu privire la o fostă șefă din cadrul Agenției Naționale a Medicamentului, Magdalena Mușetescu, care ar fi aprobat studii clinice pentru firma la care era acționar, anunță MEDIAFAX.

Conform sursei citate, timp ce avea rol de conducere la ANM, Mușetescu a fost administrator, până în noiembrie 2019, al unei companii de comercializare de dispozitive medicale (Proumanitaria International Group, deținută de un cetatean chinez și unul român).

„Solicit ministrului Sănătății să trimită Corpul de Control al Ministerului Sănătății la Agenția Națională a Medicamentului să verifice ce au lăsat în urmă cele 40 de lăcuste ale lui Vâlcov, Cotel și Șișu în această instituție căpușată de PSD. Fapt divers: doamna Mușetescu a fost președintele Asociației Vindecătorilor prin Unde Theta. Undele Theta însă nu i-au transmis doamnei Mușatescu că este în conflict de interese, să vedem pe ce unde va comunica cu inspectorii ANI și dacă se deschid cu noroc ceakrele, poate se întâlnește și cu niște procurori de la DNA!”, conchide Ungureanu.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus