Stiri de ultima ora

Deputat PSD, acuzații grave: Începe jaful în Ministerul Transporturilor!/ DOCUMENT

Deputat PSD, acuzații grave: Începe jaful în Ministerul Transporturilor!/ DOCUMENT
Actualitate
Deputatul PSD, Marian Mina, susține că oamenii ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, ar fi pus ochii pe o serie de obiective importante ale instituțiilor din subordine și acum ”se pregătesc să le prăduiască”.

„Începe jaful în instituțiile din "curtea" blogger-ului ajuns Ministru al Transporturilor. Oamenii lui Drulă au ochit obiective importante pe care se pregătesc să le prăduiască. Clubul Aeroport Eforie Sud urmează să fie evaluat pentru vânzare.

Președintele Consiliului de Administrație al Companiei Aeroporturi București vrea să "scape" și de acțiunile pe care statul le deține prin intermediul CNAB la Romprest, Romanian Airport Services și Club Aeroport.

Decizia s-a luat în grabă. Oamenii noi din politică se grăbesc să facă și ei o privatizare la spartul târgului. Decizia s-a luat pe 10 iunie 2021. La manevre imobiliare par să se priceapă oamenii lui Drulă. La management au lacune. În același document se vede că proiectul de buget rectificat pe 2021 este neterminat.

Orice zi în care Drulă rămâne ministru va reprezenta o afacere pierdută de România. Acum câteva zile, vă vorbeam de sediul Tarom. Acum vedem că se încearcă spolierea și la alte companii ale Ministerului Transporturilor.”, scrie deputatul Marian Mina.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus