Stiri de ultima ora

Decizie de ULTIMĂ ORĂ în Camera Deputaților: ABROGAREA pensiilor speciale, în 28 ianuarie

Decizie de ULTIMĂ ORĂ în Camera Deputaților: ABROGAREA pensiilor speciale, în 28 ianuarie
Actualitate
Sesiunea extraordinară va fi deschisă luni în plenul Camerei de la ora 16,00, când va fi aprobată ordinea de zi şi deputaţii vor fi informaţi cu privire la depunerea la Parlament a OUG 3/2020 referitoare la dreptul personalului didactic de gen feminin de a continua executarea contractului individual de muncă până la împlinirea vârstei de 65 de ani.

Conform programului stabilit de conducerea Camerei, în zilele de marţi, miercuri şi joi va fi activitate în comisiile parlamentare, iar marţea viitoare, în 28 ianuarie, va fi plen pentru adoptarea proiectului privind abrogarea pensiilor speciale.

"La Camera Deputaţilor am hotărât în ziua de 28 ianuarie plen pentru votarea proiectului de pe ordinea de zi privind pensiile speciale. Nu mai avea rost ca PSD să facă o altă solicitare de sesiune extraordinară, era un joc mai mult politic şi dădea o notă de neseriozitate. (...) Cu reţinerile de rigoare vă anunţ că proiectul de lege nu mai trebuie dezbătut, el va veni în plen la vot şi vom scoate amendamentul Comisiei privind sportivii şi personalităţile României care erau prinse în acel amendament. Cu alte cuvinte, pe 28 (n.r. - ianuarie) va fi dezbatere, scoţând acel amendament, plus vot final", a precizat preşedintele Camerei, Marcel Ciolacu.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus