Stiri de ultima ora

Dat afară de Orban, Andrei Tinu revine în funcţia de președinte al ANC cu ajutorul unei decizii a Curții de Apel București

Dat afară de Orban, Andrei Tinu revine în funcţia de președinte al ANC cu ajutorul unei decizii a Curții de Apel București
Actualitate
Tot prin decizia publicată marţi, Adriana-Elena Moţa a fost eliberată din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie.

Prin Hotărârea 6/2020 a Curţii de Apel Bucureşti s-a dispus suspendarea deciziei din 11 decembrie 2019 prin care premierul Ludovic Orban l-a eliberat pe Andrei Tinu din funcţia de preşedinte al ANC. Decizia CAB este una provizorie, până când se va judeca pe fond cererea lui Tinu de anulare a deciziei prim-ministrului, însă este executorie.

Pe 11 decembrie 2019, Ludovic Orban a dispus eliberarea lui Andrei Tinu din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie.Andrei Tinu, fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu, l-a dat în judecată pe Ludovic Orban, reclamând că a fost dat afară nelegal din funcţie, scrie HotNews.ro .Tinu a fost numit în fruntea ANC în martie 2017, printr-o decizie a fostului premier Sorin Grindeanu, el fiind membru al PSD.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus