Stiri de ultima ora

Dan Cămârzan: Experimentul din Rusia cu cei 5 ținuți fără să doarmă 15 zile spune multe?

Dan Cămârzan: Experimentul din Rusia cu cei 5 ținuți fără să doarmă 15 zile spune multe?
Actualitate
Dan Cămârzan: Experimentul din Rusia cu cei 5 ținuți fără să doarmă 15 zile spune multe?

Pro TV

Tulburat şi gălăgios - aşa s-a prezentat omul de afaceri Dan Cămârzan în fața magistraţilor de la Curtea de Apel Braşov, pentru a contesta măsura arestării preventive.

  Nici judecătorii şi nici propriul avocat n-au putut să poarte un dialog coerent cu inculpatul, iar şedinţa de judecată s-a suspendat de mai multe ori. Dan Cămârzan nu recunoaşte că şi-a omorât bunica, face afirmaţii delirante şi susţine că e victima unei înscenări. Instanţa a decis că va rămâne în arest. Dan Cămârzan: ”Tot lucrul ăsta e o înscenare. Tot ce s-a întâmplat. Adică dacă tu ai o maşină şi faci accident, ești de vină tu sau maşina? Experimentul care s-a făcut în Rusia, acel experiment cu cei cinci care au fost ţinuţi fără să doarmă 15 zile, îţi spune ţie multe sau nu?” La fel s-a purtat Dan Cămârzan şi în faţa Curţii de Apel Braşov, unde s-a judecat contestaţia la măsura arestării preventive. Magistraţii au fost nevoiţi să întrerupă şedinţa de două ori, iar inculpatul a fost escortat de fiecare dată într-o sală alăturată, ca să se liniştească.

Avocat din oficiu: ”Nu se putea purta un dialog cu dumnealui şi pur şi simpu intervenea atât peşte avocat, cât şi peste preşedinte şi procuror. Pare o persoană incoerentă, tulburată, este absolut necesară o expertiză psihiatrică pentru a se stabili dacă a avut discernământ şi dacă este iresponsabil.” Dan Cămârzan susţine că procesul este o înscenare şi că nu i s-a respectat dreptul la un avocat angajat de el. În vârstă de 44 de ani, Dan Cămârzan este acuzat că, la începutul săptămânii, şi-a ucis bunica. Familia i-a angajat inculpatului un apărător care, în cele din urmă, a refuzat să îl reprezinte pentru că, pur şi simplu, nu a putut discuta cu clientul. Cunoscut om de afaceri, cu o avere estimată de Forbes în 2010 la 30 de milioane de euro, Dan Cămârzan a eşuat în câteva proiecte imobiliare şi zeci de oameni şi-au pierdut banii investiţi în ele. Mulţi au crezut că a adoptat un comportament bizar doar ca să scape de problemele în afaceri. Procurorii sunt cei care urmează să stabilească data unei expertize psihiatrice.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus