Stiri de ultima ora

Cristian Ghinea reacționează în scandalul PNRR și atacă PSD: Dezbaterile pe PNRR au avut deja loc

Cristian Ghinea reacționează în scandalul PNRR și atacă PSD:  Dezbaterile pe PNRR au avut deja loc
Actualitate
Ministrul Proiectelor europene, Cristian Ghinea, afirmă, marţi seară, că ”PSD a fost atât de preocupat de dezbaterile pe PNRR încât le-a ratat”. Ministrul afirmă că Marcel Ciolacu, dar şi aleşi locali ai PSD au participat la discuţiile despre PNRR şi au pus întrebări, relatează News.ro.

”PSD a fost atât de preocupat de dezbaterile pe PNRR încât le-a ratat. Partidul domnului Ciolacu cere dezbatere în Parlament pe PNRR cu miniştri, parlamentari, patronate, sindicate, ONG-uri şi specialişti. Au făcut şi un comunicat frumos de presă. De acord cu propunerea lor, numai că dezbaterile pe PNRR cu miniştri, parlamentari, patronate, sindicate, ong-uri şi specialişti au avut deja loc”, afrimă, marţi seară, Cristian Ghinea, într-o postare pe AFcebook.

Ministrul afirmă că unul dintre participanţi a fost chiar Marcel Ciolacu.

Ghinea prezintă lista cu dezbaterile publice organizate, lista de subiecte discutate şi reaminteşte că înregistrările evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Ministerului.

PSD a făcut, marţi, un apel către toate formaţiunile politice parlamentare să iasă din logica orgoliilor de partid şi să colaboreze pentru realizarea unui plan naţional viabil care să fie aprobat la Bruxelles şi care să asigure absorbţia fondurilor europene disponibile prin acest mecanism.

Social-democraţii mai propun ca, imediat după sărbătorile de Paşte, să fie organizată în Parlament o dezbatere amplă pe acest subiect.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus