Stiri de ultima ora

COTAR face ACUZAȚII cu implicații GRAVE: Piața asigurărilor de auto este o BOMBĂ cu ceas

COTAR face ACUZAȚII cu implicații GRAVE: Piața asigurărilor de auto este o  BOMBĂ cu ceas
Actualitate
Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România ( COTAR ) susține că piața de asigurări este o bombă cu ceas care va exploda anul acesta. De vină sunt asiguratorii care fac abuzuri grave, consideră transportatorii.

Cei de COTAR susțin că s-a ajuns prea departe cu abuzurile din piața de asigurări și prezintă mai multe exemple legate de un asigurator care deține 32% din piața RCA. Este vorba despre prețuri stabilite în mod nelegal, prestatori care nu există și încălcări grave ale legislației, conform Mediafax.

Piața de asigurări este o bombă cu ceas care va exploda, cu siguranță, anul acesta, este concluzia COTAR. Deja, documente care ar dovedi abuzurile au fost trimise Consiliului ASF, iar reprezentanții COTAR cer măsuri urgente.

„Este foarte clar faptul că măsurile de sancționare aplicate până în prezent de Autoritatea de Supraveghere Financiară au fost total ineficiente, în relația cu societatea de asigurări EUROINS și nu au avut niciun fel de efect de modificare a comportamentului societății de asigurări, aceasta continuând abuzurile, în doar 11 zile de la ultima amendă. S-a ajuns mult prea departe! A venit vremea pentru aplicarea unor alte tipuri de măsuri în relația cu Euroins. Piața de asigurări RCA din România este o bombă cu ceas care va exploda sigur anul acesta si va face multe victime”, a declarat Vasile Ștefănescu, președintele COTAR.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus