Stiri de ultima ora

CEx la PSD | Ciolacu: Eu nu o să votez nicio excludere / Stănescu: Nici eu

CEx la PSD | Ciolacu: Eu nu o să votez nicio excludere / Stănescu: Nici eu
Actualitate
„Eu nu o să votez nicio excludere, a declarat Marcel Ciolacu, înaintea Comitetului Executiv al PSD de marţi.

„Nici eu. Nicio excludere”, a adăugat Paul Stănescu, care a intrat imediat după preşedintele Camerei Deputaţilor în sediul PSD din Kiseleff.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, marţi, după-amiaza, la sediul partidului din Kiseleff. Va fi făcută o analiză a scorului pe filiale la prezidenţiale. Viorica Dăncilă a afirmat că aşteată explicaţii de la liderii judeţeni în legătură cu scorurile obţinute la alegeri.

Preşedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a afirmat, luni seară la o discuţie informală a conducerii partidului, că nu exclude schimbarea unor lideri de organizaţii.

CEx PSD se va reuni marţi. Discuţii despre excluderea Anei Birchall din partid

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, marţi după-amiază, cel mai probabil la sediul din Kisellef, unde social-democraţii vor lua în discuţie strategia de campanie şi excluderea fostului ministru al Justiţiei Ana Birchall, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Conducerea PSD va analiza rezultatul obţinut de Viorica Dăncilă la primul tur al alegerilor prezidenţiale, potrivit surselor. De asemenea, echipa de campanie a social-democraţilor se va întruni miercuri în şedinţă pentru a discuta despre strategia electorală a Vioricăi Dăncilă dinaintea celui de-al doilea tur al prezidenţialelor.

Sursele au precizat pentru MEDIAFAX că liderul PSD se va deplasa în ţară şi în diaspora în perioada de campanie electorală dinaintea celui de-al doilea tur de scrutin, care va avea loc pe 24 noiembrie.

Klaus Iohannis, susţinut de PNL, şi preşedintele PSD Viorica Dăncilă sunt cei doi candidaţi de la alegerile prezidenţiale care au intrat în cel de-al doilea tur de scrutin.

Biroul Electoral Central a anunţat, luni, primele rezultate oficiale, după numărarea voturilor 95,89% din secţiile de votare, potrivit cărora Klaus Iohannis a obţinut 36,91% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă 23,45%. Dan Barna se situează pe locul al treilea, cu 14,19% din voturi.

Viorica Dăncilă a anunţat pe 5 noiembrie că un CEx al PSD ar putea avea loc în această săptămână pentru a discuta despre o posibilă excludere a Anei Birchall din partid, având în vedere că a avut o altă linie decât cea a partidului cât a fost ministru al Justiţiei.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus