Stiri de ultima ora

Ce înseamnă Săptămâna Generozității? Explică László Bodor, cofondator al Asociației Envision, organizația care a adus mișcarea în România | AUDIO

Ce înseamnă Săptămâna Generozității?  Explică László Bodor, cofondator al Asociației Envision, organizația care a adus mișcarea în România  | AUDIO
Actualitate
De Ziua Națională a României începe Săptămâna Generozității. Dacă până acum era doar o zi dedicată mișcării globale a generozității, Giving Tuesday devine anul acesta în România Săptămâna Generozității și are loc între 1 și 8 decembrie.

În această perioadă, românii sunt invitați să fie solidari și să contribuie cu un gest oricât de mic la schimbarea unei povești, a stării de spirit sau chiar a vieții cuiva.

László Bodor, cofondator al Asociației Envision, organizație care a adus mișcarea GivingTuesday în România, explică, în Clubul de Seară, cum ne putem implica în aceste zile:https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/12/2020.12.01-20.00.00-SaptGenerozitatii.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău. Giving Tuesday pune în valoare generozitatea oamenilor și puterea de comunicare a rețelelor sociale, aducând împreună ONG-uri, instituții publice, companii și oameni de bine pentru a se implica în comunitate.

Din 2017  Giving Tuesday se sărbatorește și în România, Europa FM fiind partenerul oficial al mișcării care stimulează generozitatea. Mai multe informații pe givingtuesday.ro.

europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus