Stiri de ultima ora

BOICOT TOTAL Încă doi miniștri au anunțat că NU VOR VOTA la referendum

BOICOT TOTAL Încă doi miniștri au anunțat că NU VOR VOTA la referendum
Actualitate
Ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu , şi ministrul Turismului, Bogdan Trif, au declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că vor vota la alegerile europarlamentare, dar nu şi la referendum.

Prezent la aceeaşi conferinţă de presă, ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunţat că nici el nu va vota la Referendum.

"O să merg la alegeri, o să merg şi la referendum, dar nu o să iau de data aceasta niciun buletin de vot, pentru că este un referendum politic, încearcă să denatureze alegerile, votul românilor la referendum", a explicat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, alături de liderul PSD Sibiu, ministrul Turismului, Bogdan Trif, au făcut mai multe vizite vineri, în judeţul Sibiu.

Andronescu s-a întâlnit şi cu o parte din profesorii şi directorii din judeţ. Ambii miniştrii au infirmat informaţia potrivit căreia ar fi fost schimbaţi directori de instituţii de învăţământ pentru că ar fi refuzat să devină membri PSD.

Înainte şi după conferinţa de presă care a avut loc la sediul PSD Sibiu, câţiva protestatari şi-au manifestat nemulţumirea faţă de social-democraţi şi ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu. Atât ministrul Ecaterina Andronescu, cât şi ministrul Bogdan Trif au declarat că nu sunt deranjaţi când critica este civilizată, constructivă şi argumentată, arătându-se dispuşi să dialogheze cu cei care îi contestă.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus