Stiri de ultima ora

Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes

Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes
Actualitate
Te-ai obişnuit cu bogaţii din topurile anuale Forbes sau Fortune. Cu Jeff Bezos şi Bill Gates în cap de lista. Politica editoriala le interzice acestor publicatii să ia la puricat averile mafioţilor, ale dictatorilor şi ale membrilor caselor regale. Un studiu Yahoo îţi dezvăluie bogaţii cu averi în umbră.

Hassanal Bolkiah (Hasanăl Bolhiah) , sultanul Bruneiului are o avere netă de 20 de miliarde de dolari. Şi asta este o estimare este făcută acum zece ani. Anumite surse spun că sultanul deţine 600 de maşini de lux, Rolls Royce. Locuieşte în cea mai mare reşedinţă din lume. 1.800 de camere la dispoziţia lui în care s-au investit 350 de milioane de dolari.

ULTIMELE ȘTIRI

Dawood Ibrahim (Daud) este unul dintre cei mai bogaţi traficanţi din lume. Averea discretului gangster  depăşeşte 7 miliarde de euro. El este cunoscut pentru o serie de explozii din 1993.

Kim Jong Un.Estimările neoficiale sugerează că liderul Chinei are o avere care depăşeşte 5 miliarde de euro. Atacurile cibernetice, slavii din lagărele de muncă şi vânzarea resurselor naturale ale ţării l-ar fi îmbogăţit, spun sursele.

Bashar al-Assad ( Başar Alasad), liderul sirian. Se presupune că are banii ascunşi în întreaga lume şi că averea reală ar atinge 120 de miliarde de dolari.

Liderul Rus, Vladimir Putin. Averea sa ar ajunge la 200 de miliarde de dolari, dacă ne luăm după mărturiile unui partener de afaceri. Dacă este adevărat, Putin ar fi cea mai bogată persoană de pe planetă, Jeff Bezos fiind detronat .
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus