Stiri de ultima ora

BEST FILM AWARDS la Cluj: „Muta sufrageria ta la cinema”

BEST FILM AWARDS la Cluj: „Muta sufrageria ta la cinema”
Actualitate
Trei zile, 2 spatii-gazda, 37 de filme din 17 tari si un workshop. Aceasta este propunerea pe care o lanseaza Best Film Awards publicului clujean in perioada 13 – 15 ianuarie.

Aflata anul acesta la prima editie, Best Film Awards este o competitie internationala de film independent, ce urmareste sa faca cunoscute publicului cele mai bune productii cinematografice din mediul online. Inscris in circuitul international si pe platformele de film submissions, Best Film Awards este acreditat de una dintre cele mai mari platforme din domeniu – FilmFreeway.

Reunind filme ale regizorilor din intreaga lume, producatori deja cunoscuti sau nume in curs de afirmare, festivalul ofera, prin intregul sau concept, o alternativa in raport cu continutul promovat in industria cinematografica comerciala. Productiile de scurt si lung metraj vor putea fi urmarite in cele trei zile de festival, intr-un cadru intim si relaxat atat la Cinema Marasti, cat si intr-un spatiu neconventional, la Insomnia Café.

Mai mult decat atat, organizatorii festivalului isi propun sa incurajeze initiativele creative si totodata sa creeze oportunitatea unui dialog intre specialisti in domeniu si cei ce aspira spre o cariera in industria muzicii si a filmului. Best Film Awards organizeaza in cadrul evenimentului si un workshop de muzica de film sustinut de ScoreKraft, singura companie de productie de muzica de film din Romania care are in portofoliu colaborari cu nume mari din industria filmului hollywoodian.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus