Stiri de ultima ora

Băsescu nu a mai rezistat la atacurile lui Tăriceanu: Îl invită pe fostul partener să se servească din tava cu ciolane pentru potăi de pripas

Băsescu nu a mai rezistat la atacurile lui Tăriceanu: Îl invită pe fostul partener să se servească din  tava cu ciolane pentru potăi de pripas
Actualitate
Enervat de insistenţa lui Tăriceanu de a condiţiona votul pentru Guvernul Orban de excluderea din Executiv a PMP, Traian Băsescu lansează un atac dur la adresa fostului său partener din Alianţa D.A.. Fostul preşedinte îl acuză pe Tăriceanu că se ascunde de justiţiei şi trăieşte din trădări, sfârşind prin a-l sfătui pe liderul ALDE ca la negocierile cu PNL să se servească din oasele lăsate pentru câini la sediul liberalilor din Aleea Modrogan.

"Tăriceanu, ia-ţi şi tu unul !

Mânat de ură şi aroganţă „marele campion” al trădărilor, Tăriceanu, proaspăt văruit în opozant vrea eliminarea PMP din orice variantă de participare la guvernare, ca şi cum PMP ar fi fost până acum servitor prin curtea PSD şi nu ALDE cu uşierul şef Tăriceanu .

Şi ca argument suprem al poziţiei sale, fostul manechin foloseşte acuzaţiile aduse mie de Consiliului CNSAS majoritar PSD . Iar dacă discută despre justiţie, hai să vedem :

1.Eu sunt acuzat de CNSAS şi am un proces civil care va fi judecat în final la ICCJ (am pierdut la Curtea de Apel şi fac recurs) .

Tăriceanu , este acuzat de DNA pentru fraude şi nu va fi judecat de nimeni ;

2.Eu m-am prezentat în instanţă de la prima citaţie ,fără a încerca să tergiversez procesul .

Tăriceanu a tergiversat aproape un an analiza dosarului său în Comisia Juridică a Senatului ;

3.Eu m-am prezentat în faţa judecătorilor fără nici un fel de amânare .

Tăriceanu, „adevărat bărbat”, s-a ascuns în spatele majorităţii PSD din Senat care prin vot a respins începerea urmăririi penale ;

4.Eu voi avea o decizie definitivă şi irevocabilă a justiţiei (şi sper că va fi una favorabilă mie) .

Tăriceanu va târâi după el suspiciunea de participare la fraudă pentru că i-a fost frică să meargă în faţa judecătorilor.

Şi un sfat : când vei merge cu basca în mână la PNL să-ţi negociezi preţul trădării, intră în sediul central din Modrogan pe uşa din spate .

Acolo, la intrare, se află o tavă cu ciolane pentru potăi de pripas. Ia-ţi şi tu unul .
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus