Stiri de ultima ora

Atac armat la un liceu din Tennessee, cu mai multe victime. Ce spun autoritățile

Atac armat la un liceu din Tennessee, cu mai multe victime. Ce spun autoritățile
Actualitate
Poliţia din Knoxville, Tennessee, a anunţat, luni, că a reacţionat la mai multe informaţii despre un atac armat la un liceu, care a produs cel puţin câteva victime, transmite Reuters.

  „Au fost raportate mai multe victime împuşcate, inclusiv un ofiţer al KPD. Investigaţia este în curs în acest moment”, a anunţat poliţia din Knoxville pe Twitter. Imaginile transmise la televiziune au arătat poliţie şi echipaje de pompieri în jurul Austin-East High School, din estul oraşului Knoxville, transmite News.ro. „Knox County Schools răspunde la un atac armat care a avut loc în această după-amiază la Austin-East Magnet High School. Strângem informaţii despre această situaţie tragică şi vom oferi informaţii suplimentare cât mai curând posibil”, a anunţat pe Twitter superintendentul Bob Thomas al Knoxville schools.

„Clădirea şcolii a fost asigurată, iar elevii care nu au fost implicaţi în incident au fost reuniți cu familiile lor”, a spus Thomas. Postul local de televiziune 10 News a relatat că şcoala a fost carantinată strict şi că părinţilor li s-a spus să meargă în spatele campusului pentru a-şi lua copiii.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus