Stiri de ultima ora

Țara din Europa în care premierul, vicepremierul, ministrul Sănătăţii și al Educației au intrat în izolare la domiciliu

Țara din Europa în care premierul, vicepremierul, ministrul Sănătăţii și al Educației au intrat în izolare la domiciliu
Actualitate
Premierul Macedoniei de Nord, Oliver Spasovski, vicepremierul pentru afaceri europene, Bujar Osmani, ministrul sănătăţii Venko Filipche, cel al educaţiei, Arber Ademi, şi secretarul de stat la Sănătate, Vladimir Miloşev, au fost plasaţi în izolare la domiciliu după ce primarul oraşului Kumanovo, cu care aceştia s-au întâlnit miercuri, a fost testat pozitiv la noul coronavirus, a informat joi guvernul de la Skopje, într-un comunicat de presă citat de agenţia MIA.

Epidemiologi ai Centrului de sănătate publică desfăşoară o anchetă în privinţa persoanelor cu care a intrat în contact cu primarul Maksim Dimitrievski, urmând să stabilească ce persoane vor rămâne în izolare timp de 14 zile.

Potrivit comunicatului, executivul era pregătit pentru toate posibilele scenarii, inclusiv pentru acest tip de situaţie. Activităţile guvernamentale se vor desfăşura neîntrerupt prin comunicaţii online, iar oficialii aflaţi în izolare la domiciliu vor continua să gestioneze criza provocată de coronavirus, se mai spune în comunicat.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus