Stiri de ultima ora

Anunţul Gabrielei Firea: Testarea bucureştenilor începe curând. Aproximativ 20.000 de oameni vor afla dacă au sau nu coronavirus

Anunţul Gabrielei Firea: Testarea bucureştenilor începe curând. Aproximativ 20.000 de oameni vor afla dacă au sau nu coronavirus
Actualitate
Firea anunţă că în scurt timp va începe testarea bucureştenilor. Aproximativ 20.000 de oameni vor fi testaţi

Primarul general a anunţat pe pagina de socializare că cele două proiecte care urmăresc testarea bucureştenilor pentru coronavirus vor începe în curând. Este vorba despre peste 20.000 de teste care vor fi făcute în perioada următoare.

"In scurt timp, va incepe testarea extinsa a persoanelor fara simptome din Bucuresti. In total, peste 20 000 de teste in prima etapa. Pentru testarea voluntara a 11 000 de bucuresteni, cu teste de tip antigen normale, nu rapide ce pot da erori, care se analizeaza in aparatele PCR, avem deja incheiate parteneriate cu laboratoare acreditate. IT-istii nostri lucreaza la platforma unde se vor face inscrierile pentru testare.

In privinta celor 10 500 de bucuresteni cuprinsi in esantionul elaborat de INSP, pentru testarea de anticorpi, din cadrul studiului stiintific care va arata gradul de contaminare a comunitatii din Capitala, circulatia virusului si procentul de imunizare pe cale naturala a populatiei, cu siguranta vom gasi modalitatile optime pentru demararea si finalizarea in cele mai bune conditii a acestui proiect atat de necesar, preluat din practica tarilor civilizate si care au luptat real cu virusul nou.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus