Stiri de ultima ora

Alina Gorghiu perspectivă neașteptată: de ce nu se duce Klaus Iohannis la dezbaterea prezidențială

Alina Gorghiu perspectivă neașteptată: de ce nu se duce Klaus Iohannis la dezbaterea prezidențială
Actualitate
Senatorul PNL, Alina Gorghiu, susține că președintele Klaus Iohannis nu va participa la dezbaterea prezidențială cu Viorica Dăncilă. Gorghiu întreabă votanții PNL dacă s-ar duce la un eveniment de campanie organizat de PSD și susține că acesta este motivul pentru ca nici Iohannis nu participă la o dezbatere cu Viorica Dăncilă.

”Sunt tare curioasă, dacă vă invită PSD la un eveniment de campanie electorală, vă duceți? E, aveți alte gusturi? Bănuiam.

Încă ceva! Ați prefera să vă întâlniți față în față cu Președintele Iohannis sau să îl vedeți la televizor în dezbateri cu Viorica Dăncilă?

Cam asta am dezbătut aseară la sediul PNL, la ședința de campanie și oricât am gândit-o, varianta cea mai bună ni s-a părut cea fără PSD în peisaj. Așa că Președintele va continua strategia de campanie din turul 1 și va pune accentul pe întâlnirile directe cu cetățenii și pe deplasările în cât mai multe județe ale României.

Spre deosebire de Viorica Dăncilă care evită contactul direct cu cetățeanul. Acesta e și motivul pentru care vrea dezbaterea cu atâta ardoare: ca să scape de “supliciul” de a ieși pe stradă.

Chiar nu mai sunt necesare dezbateri între Klaus Iohannnis și Viorica Dăncilă, știe lumea cine este unul și cine este altul. Sunt foarte cunoscuți, au avut funcții de maximă vizibilitate în ultimii ani.

În fine, cam astea sunt noutățile de la PNL. Vă țin la curent.”, scrie Alina Gorghiu.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus