Stiri de ultima ora

Agresorul de la Onești ar putea fi audiat abia peste două zile. El este intubat și păzit de patru polițiști

Agresorul de la Onești ar putea fi audiat abia peste două zile. El este intubat și păzit de patru polițiști
Actualitate
Agresorul de la Onești care a ucis doi muncitori pe care îi ținea ostatici se află încă internat într-un spital din oraș. Potrivit managerului spitalului, Gelu Nicolcea, acesta este intubat, starea lui de sănătate este una bună însă ar putea fi audiat abia peste două zile. Bărbatul este păzit de patru polițiști.

Când a ajuns la spital, agresorul era conștient și coopera cu medicii. Avea nouă plăgi împușcate, dintre care doar două cu gloanțe uzuale, restul fiind cauzate de gloanțe de cauciuc.

După ce a fost operat, el a fost intubat conform procedurii post-chirurgicale. Marți medicul anestezist stabilise ca miercuri dimineață bărbatul să fie detubat. Acest lucru nu s-a întâmplat încă, deși starea de sănătate a pacientului este una bună.

Cu toate acestea, în cursul zilei de astăzi, medicii urmează să stabilească când îl vor detuba. Dacă starea de sănătate îi va permite, bărbatul de 68 de ani va fi transferat la un spital penitenciar.

Momentan, agresorul nu poate fi audiat și cel mai probabil, abia peste două zile ar putea da declarații polițiștilor despre dubla crimă pe care a comis-o.

Potrivit managerului spitalului, agresorul este păzit de patru polițiști, doi dintre ei stau în interiorul salonului de Terapie Intensivă, acolo unde bărbatul se află intubat, iar ceilalți doi se află pe holul din proximitatea salonului.

De asemenea, soția bărbatului a fost arestată marți pentru complicitate la lipsire de libertate.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus