Stiri de ultima ora

Adversarele echipelor românești în cupele europene

Adversarele echipelor românești în cupele europene
Actualitate
Echipele românești și-au aflat marți adversarele în preliminariile cupelor europene.

Campioana CFR Cluj va juca în primul tur preliminar al Champions League cu FC Astana din Kazahstan, la care evoluează și Dorin Rotariu, a stabilit tragerea la sorți de la Nyon.

În primul tur preliminar din Europa League, FCSB o vă întâlni pe Milsami Orhei din Republica Moldova, iar Universitatea Craiova va juca împotriva lui FK Sabail, din Azerbaidjan.

CFR va disputa prima manșă în deplasare, la 9 sau 10 iulie, iar returul cu Astana este programat o săptămână mai târziu, la Cluj.

FCSB o va primi pe Milsami Orhei la 11 iulie și va merge în Moldova la 18 iulie. Craiova joacă la aceleași date, dar va merge în Azerbaidjan în prima manșă.

Echipa din Orhei, adversară a “roș-albaștrilor”, a fost campioana Moldovei în 2015 și este finanțată de controversatul om de afaceri Ilan Shor, acuzat în scandalul disparitei unui miliard de dolari din bănci.

Gruparea cu care va juca Universitatea Craiova, FK Sabail este debutantă în competițiile continentale, s-a înființat în urma cu 3 ani, dar în primăvară l-a legitimat pe mijlocașul ghanez Michael Essien, care a mai jucat la Chelsea, Real Madrid și AC Milan.

europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus