Editia de azi simbata ,23 September 2023
Stiri de ultima ora
Revista presei si Analize media
Despre Diacaf
De ce Diacaf
Tehnologie
Istoric
Articole Stiri Diacaf

Ce este DiaCaf.com

DiaCaf este un site de știri analizate si grupate de calculator(software utilizind algoritmi matematici ).Astazi DiaCaf aduna știri de la mai mult de 500 de surse de știri in limbă romana din întreaga lume, grupind știrile cu subiecte similare împreună și le afișează în funcție de interesele personalizate ale fiecărui cititor.
Algortimii din spatele DiaCaf vor analiza știrile si le vor grupa in functie de subiectul lor central , rezultatele fiind accesibile clickind pe linkul "Stiri similare".

În mod tradițional, cititorii de știri aleg o publicație și apoi rasfoiesc printre titluri dupa stirile care îi interesează. Noi facem lucrurile un pic diferit, cu scopul de a oferi cititorilor noștri mai multe opțiuni personalizate și o mai mare varietate de perspective din care să aleagă doar ce este interesant pentru ei.

Pe Știri DiaCaf oferim link-uri către mai multe articole pe fiecare subiect, astfel încât să puteți decide mai întâi daca vă interesează subiectul și apoi sa selectați care este sursa editoriala de la care doriți să cititi articolul. Click pe linkul "Citeste mai mult pe -sursa- " veți merge direct la site-ul care a publicat articolul de știri .

Articolele noastre sunt selectate și clasificate de algoritmi care evaluează, printre altele, cât de des și pe ce site-uri apare o știre on-line. Ca urmare, știrile sunt clasificate în funcție de subiectul tratat fără a ține cont de ideologie sau punctul de vedere politic exprimat de autor . Astfel puteți "privi" dintr-o varietate de perspective orice subiect de știri .

Vom continua să îmbunătățim Știrile DiaCaf prin adăugarea de surse, si prin ajustarea tehnologiei noastre pentru furnizarea de Știri DiaCaf cititorilor în mai multe regiuni .

Ce NU este DiaCaf.com

-Nu este o aplicatie comerciala.
-Nu exista nici o posibilitate de a favoriza anumite surse de știri .
-Nu este un site web dezvoltat pentru motoarele de cautare.

De ce am construit Diacaf.com...