Stiri de ultima ora

"Urzeala Tronurilor" a fost cel mai piratat serial în anul 2017. Care sunt celelalte seriale care se află în top 10 cele mai piratate în acest an

Urzeala Tronurilor a fost cel mai piratat serial în anul 2017. Care sunt celelalte seriale care se află în top 10 cele mai piratate în acest an
Stiinta-sanatate
"Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" a fost cel mai piratat serial în 2017, urmat în top de seriile "The Walking Dead" şi "The Flash", informează BFM TV.

Potrivit topului realizat de site-ul Torrentfreak - pe baza numărului de descărcări ilegale de pe platforma BitTorrent -, serialul produs de HBO se bucură încă de un mare succes în rândul fanilor care preferă să îl pirateze pentru a-l viziona, scrie Mediafax.

Acesta este al şaselea an consecutiv în care serialul HBO, o adaptare a romanelor lui George R. R. Martin, care nu va fi difuzat pe micile ecrane în 2018, ocupă prima poziţie în acest top.

În luna septembrie, cel de-al şaptelea sezon al serialului "Game of Thrones" fusese piratat de un miliard de ori, potrivit datelor furnizate de Muso, o companie care colectează şi analizează date privind pirateria online.

Primul şi penultimul episod al sezonului sunt cele care au fost descărcate ilegal de cele mai multe ori, de 187 de milioane de ori, respectiv 185 de milioane de ori.

Pe poziţia a noua în acest top se află serialul "Suits", în care joacă logodnica prinţului Harry al Marii Britanii, actriţa Meghan Markle.
descopera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus