Stiri de ultima ora

Total War: ROME II, lansat în România

Total War: ROME II, lansat în România
Stiinta-sanatate
Panoramă marțiană de 4 miliarde de pixeli adusă de Curiosity chiar pe ecranul tău (Panoramă 360) citește articolul

SEGA și SKIN au lansat în România noul joc istoric de strategie pe ture și tactică în timp real Total War: ROME II, cel mai nou titlu din Colecția Total War – 2000 de ani de război total. ROME II este acum disponibil online şi în magazinele de specialitate.

Românii care au făcut precomandă pentru ROME II până luni, 2 septembrie 2013 (inclusiv), vor primi prin e-mail, în perioada imediat următoare lansării, codul DLC Greek States Culture Pack, oferit exclusiv ca bonus pentru precomandă. Jocul a fost livrat către magazinele online și magazinele de specialitate încă de ieri, iar precomenzile au fost livrate către toți clienții care au plasat precomenzi.

ROME II este cel mai așteptat joc de strategie și tactică al anului și a câștigat peste douăzeci de premii și nominalizări la E3 2013, printre care distincția BEST STRATEGY GAME, acordată de o serie de publicații de prestigiu.

Total War: ROME II este al optulea joc standalone al seriei, creat în studiourile The Creative Assembly, și a fost lansat la nouă ani după primul Rome: Total War, unul dintre cele mai apreciate jocuri ale tuturor timpurilor.

Cât de departe vei merge pentru Roma?

După o așteptare de aproape nouă ani de la primul joc Rome, Total War: ROME II te pune la conducerea primei super-puteri din lume şi a celei mai puternice mașinării de război a lumii antice. Trebuie să îți domini adversarii prin orice mijloace, militar, economic și politic. Ascensiunea ta va provoca atât admirație, cât și invidie, până și din partea celor mai apropiați aliați.

Vei deveni oare victima trădării sau vei fi primul care va întoarce armele împotriva unui vechi aliat? Vei lupta pentru salvarea Republicii, sau pentru a deveni împărat, prin orice mijloace?

Caracteristici principale Total War: ROME II

- Planifică-ți cucerirea lumii cunoscute în masivul mod de campanie pe ture (însoțit de mod cooperativ sau competitiv în doi jucători). Conspirații, politică, intrigă, revolte, loialitate, onoare, ambitiție, trădare. Deciziile tale vor rescrie istoria.

- Construiește armate vaste și pornește pe câmpul de bătălie în lupte în timp real. Abilitățile tale tactice vor fi puse cu adevărat la încercare, pentru că vei controla armate formate din zeci de mii de soldați, în bătălii terestre și navale, dar și în asedii, desfășurate la o scară incredibilă.

- Luptă pentru gloria Romei. Preia controlul asupra uneia dintre cele trei familii, sau condu una dintre numeroasele civilizații rivale – fiecare oferă o experiență de joc diferită, cu sute de unități unice, de la arme de asediu și cavalerie grea și până la legionari cu armuri din fier și berserkeri barbari.

- Grafica din Total War: ROME II este fenomenală: orașele antice și armatele imense îți sunt prezentate cu un detaliu grafic incredibil, iar bătăliile îți vor tăia răsuflarea. Camera din joc îți permite să vezi cum soldații aclamă victoria sau strigă de durere atunci când își dau viața în haosul din prima linie a frontului, iar noua perspectivă tactică (situată mult deasupra câmpului de luptă) îți permite să menții o imagine globală clară, pentru a putea lua decizii strategice corecte.

- Experiența de joc poate fi adaptată în funcție de preferințele jucătorilor, atât la nivel de gameplay, cât și în ceea ce privește performanța pe diverse plăci video. Producătorii au optimizat motorul grafic al jocului pentru o funcționare fără probleme nu doar pe sisteme foarte performante, ci și pe sisteme low-end.
stiintasitehnica.com

Articole similare :
comments powered by Disqus