Stiri - Editia din date de 17-07-2017

Arhiva stiri din data de:
17-07-2017 Stiri de ultima ora din

Top cinci obiceiuri care te fac să pari neatractiv

Stiinta-sanatate
De obicei arătăm mult mai puţin atractivi după ce pierdem mai multe ore de somn. În 2010, cercetătorii au fotografiat persoane care dormeau cel puţin opt ore pe noapte şi pe oamenii care nu au dormit de 31 de ore. Ceilalţi participanţi au acordat note pozelor după anumite criterii. Persoanele cărora le lipsea somnul erau percepuţi ca fiind obosiţi mult mai neatractivi şi trişti.

2. Comportamentul răutăcios

Într-un studiu din 2014, bărbaţii şi femeile au fost puşi să se uite la poze ale unor persoane, fiecare având o expresie neutră. Unele poze erau acompaniate de cuvântul chinezesc  ,,decent sau ,,onest , iar celelalte erau acompaniate de cuvintele chinezeşti .. demonic şi ,,rău , restul nu aveau nici o informaţie. Participanţii au evaluat ca neatractive persoanele care erau descrise ca fiind ,,rele sau ,,demonice .

3.Limbajul corpului

Dacă ai auzit de ,,poziţia puterii  ştii deja că expansiunea corpului te poate face să te simţi mai puternic, atractiv şi încrezător.

Conform unei cercetări din 2016, comportamentul contractat te poate face neatractiv. Într-un studiu, cercetătorii au creat profilurile unui bărbat şi al unei femei pe o aplicaţie de întâlniri. În unele profiluri, bărbaţii şi femeile au fost fotografiate în poziţii contractate, de exemplu cu mâinile încrucişate.

În următorul set de profiluri, acelaşi bărbat şi aceiaşi femeie au fost prezentaţi într-o poziţie expansivă.

Rezultatele au demonstrat că posturile expansive au fost selectate mult mai des decât profilurile care prezentau oameni în poziţii contractate.

Studiul din 2013 a descoperit că femeile cu un nivel mai mare al hormonului cortizol care provoacă stresul au fost percepute de bărbaţii heterosexuali mai puţin atractive.

5.Afişarea unei atitudini prea pozitive sau prea mândre

Deşi bărbaţii consideră atractive femeile zâmbitoare, femeile nu consideră atractivi bărbaţii prea zâmbitori.

Dar mândria este considerată mult mai atractivă la bărbaţi decât la femei.

În 2011, cercetătorii au efectuat un experiment asupra a 1.000 de participanţi, cărora le-au arătat fotografiile membrilor de sex opus şi i-au întrebat cât de atractivi îi consideră.

Rezultatele au dovedit  că bărbaţii au preferat femeile zâmbitoare mai mult decât atunci când aveau o atitudine mândră. Pe de altă parte, bărbaţii au fost preferaţi când afişau o atitudine mândră decât atunci când păreau fericiţi.Articole similare :
17
iul.
top cinci obiceiuri care te fac sa pari neatractiv
Stiinta-sanatate
De obicei arătăm mult mai puţin atractivi după ce pierdem mai multe ore de somn. În 2010, cercetătorii au fotografiat persoane care dormeau cel puţin opt ore pe noapte şi...

04
aug.
cum iti creste forma fetei sansele de succes in afaceri
Monden
Studiile privind preferinţele în funcţie de forma feţei favorizează simetria şi frumuseţea. Un nou studiu arată însă că cei cu feţele mai grase, mai rotunde, au un avantaj în negocierile...

21
mai.
femeile considera barbatii cu picioare lungi mai atragatori
Stiinta-sanatate
Cercetătorii au descoperit că femeile consideră bărbaţii cu picioare lungi mult mai atractivi deoarece sunt văzuţi parteneri mai potriviţi. Specialiştii din cadrul Universităţii Cambridge au testat nivelul de atractivitate în...

15
iul.
prefera femeile baietii rai ce cred oamenii de stiinta
Stiinta-sanatate
, , Femeile preferă băieţii răi’’ este una dintre cele mai răspândite maxime. Recent, într un articol s a afirmat că , , Cu toţii ştim că băieţi răi sunt  dezirabili. Mulţumită unui studiu recent, acest...

23
iul.
7 calitati pe care barbatii le apreciaza la o femeie
Stiinta-sanatate
Majoritatea cercetătorilor au încercat să înţeleagă ce îşi doresc femeile de la partenerii lor. Însă ce face o femeie atractivă pentru un bărbat Majoritatea criteriilor pe care aceştia le au descoperit...

comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari pentru raportare financiara Wagner Invest Evaluari pentru raportare financiara Wagner Invest
Evaluari pentru raportare financiara
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : Stiinta-sanatate:
Artilcole stiri grupate pe subiecte