Stiri de ultima ora

Revista Știință &Tehnică nr. 62 – TOP 100 descoperiri și invenții 2016

Revista Știință  &Tehnică nr. 62 – TOP 100 descoperiri și invenții 2016
Stiinta-sanatate
Din 23 decembrie, la toate punctele de vânzare a presei, vă așteaptă ediția 62 a revistei Știință & Tehnică (număr dublu decembrie 2016 – ianuarie 2017), care include suplimentul „Fizică Românească 2”, dedicat aniversării a 60 de ani de existență a IFIN-HH, cel mai important institut de cercetare de la noi.

Ultima ediție din acest an a revistei Știință&Tehnică este un număr special dedicat celor mai importante 100 descoperiri, invenții și evenimente științifice ale anului 2016.

Suplimentul „Fizică Românească 2” spune, în 48 de pagini, povestea celui mai important centru de cercetare din România – un adevărat templu al fizicii mondiale – Institutul Național de Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”, din urmă cu 60 de ani, de când s-a înființat IFA până la prezentul IFIN-HH și viitorul promițător marcat de ELI-NP, cel mai puternic laser din lume, care va deveni operațional în scurtă vreme. Află totul despre cercetătorii români, fizicieni remarcabili, invențiile lor și aplicațiile atât pentru știință, cât și pentru societate, care de peste șase decenii se dezvoltă la Măgurele.
stiintasitehnica.com

Articole similare :
comments powered by Disqus