Stiri de ultima ora

Evadează din cotidian și hai la săptămâna curiozităților la Fundația Calea Victoriei

Evadează din cotidian și hai la săptămâna curiozităților la Fundația Calea Victoriei
Stiinta-sanatate
Vrei să faci ceva mai interesant ca de obicei? Ceva care să îți dezvolte inteligența, să te relaxeze și să te și captiveze? Uite ce-ți propunem noi.

În săptămâna 7-11 August poți uita de calculator, căldură sau mașină. Vino la Fundația Calea Victoriei și participă la cursul despre . Un cocktail de informații și curiozități, atent povestite de lectorul Cristian Vechiu , vă va trezi interesul pentru fascinantele civilizații ale lumii antice: Sumer, China, Persia, Egiptul antic sau Grecia antică, etruscii și Imperiul Roman.

Iar pe 11 August, vino împreună cu noi la o . Ieșim din București, ne bucurăm de strălucirea stelelor și de explicațiile astronomului Adrian Șonka despre constelații, planete și alte corpuri cerești.

Ca să nu ratezi nimic, uite detaliile pe care e cazul să ți le treci în agendă:

Babilon, India, Egipt, Grecia: Fascinaţia Antichităţii – începe luni, 7 August la ora 19:00, iar întâlnirile sunt zilnice. Costul este de 220 de lei pentru toate cele 4 întâlniri. Cursul are loc la sediul fundației, pe

Perseide 2017 – Seară de observaţii astronomice şi stele căzătoare – 11 August, întâlnirea se face la ora 20:00. Punct de pornire: parcarea Bibliotecii Naționale, Bulevardul Unirii, nr. 22; București. Observațiile vor fi făcute din apropierea localității Fundulea. Costul este de 55 de lei/ persoană. Transportul se face cu maşinile cursanţilor.

Atât pentru curs cât și pentru seara de observații astronomice, înscrierile se fac pe adresa contact@victoriei.ro.
stiintasitehnica.com

Articole similare :
comments powered by Disqus