Stiri de ultima ora

Cauti un sifon de pardoseala? Il gasesti intr-un magazin online!

Cauti un sifon de pardoseala? Il gasesti intr-un magazin online!
Stiinta-sanatate
Un aspect pe care multe persoane nu il iau in considere, in special cand vine vorba despre baile pentru case, este cel legat de montarea unui sifon de pardoseala. Probabil ati auzit de acesta si mai mult ca sigur aveti unul montat, insa nu ii stiti cu adevarat importanta. Un sifon de pardoseala face mai mult decat sa va protejeze impotriva inundatiilor si a refularii apei. 

Sifonul de pardoseala este cel care directioneaza apa astfel incat scurgerea sa fie eficienta si sa nu existe riscul de refulare (in special daca aveti cada e posibil sa fi intampinat aceasta problema) ori cand folositi masina de spalat. Insa nu face doar atat: sifonul de pardoseala va protejeaza si de mirosurile neplacute de canalizare. Cum? Datorita modului in care este realizat, constant in interiorul sau va exista un ,,dop de apa” care nu va permite mirosurilor neplacute sa patrunda in baie. Mirosurile acesta provin de pe tevile de scurgere, iar dopul de apa le impiedica sa urce pe tevi. Sifonul de pardoseala o sa va ajute si sa preveniti infundarea tevilor. Unele modele de sifoane au o ,,sita” speciala care colecteaza resturi si fire de par si nu permite acestora sa se acumuleze si sa creeze astfel un blocaj pe teava. 

Puteti alege sifoane de pardoseala faiantabile sau nefaiantabile, sifoane din Inox, ABS, Polipropilena, ABS/Inox. Este foarte important sa alegeti sifonul in functie de debitul de apa evacuata, astfel incat sa poata prelua fara probleme intreaga cantitate. Cel mai bine este sa va consultati cu un specialist si sa alegeti cea mai buna varianta pentru baile voastre. 

Speram ca v-au fost de folos informatiile prezentate si ca o sa luati cea mai buna decizie pentru baia sau baile voastre! 
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus