Stiri de ultima ora

Zinedine Zidane, primul conflict cu Florentino Perez. FOTO | Totul din cauza fiului său

Zinedine Zidane, primul conflict cu Florentino Perez. FOTO | Totul din cauza fiului său
Sport
În timp ce portarul Thibaut Courtois va rămâne titular incontestabil, "Zizou" ar vrea ca rezerva goalkeeper-ului belgian să fie fiul său, Luca, în vârstă de 22 de ani. Oficialii lui Real Madrid au o altă opţiune, pe Andriy Lunin, portarul ucrainean de 20 de ani, care a fost împrumutat în acest sezon la formaţia Leganes. Tânărul goalkeeper nu s-a impus însă, jucând doar 457 de minute în şase partide. Pentru ucrainean, "galacticii" au plătit 16 milioane de euro şi este considerat unul dintre cei mai promiţători tineri portari din lume.

Luca Zidane, care în această lună a împlinit 21 de ani, a debutat la Real Madrid anul trecut, în ultima etapă din La Liga, împotriva celor de la Villarreal. În acest an, cu Lopetegui pe banca tehnică a început ca al patrulea portar, ca mai apoi să ajungă la Castilla în Liga a doua, unde a evoluat în 27 de meciuri. În momentul în care Kiko Casilla a plecat în această iarnă la clubul Leeds, iar Luca Zidane a devenit al treilea portar.

În acest sezon, la revenirea lui Zinedine Zidane pe banca tehnică a lui Real Madrid, Luca a fost titular în etapa 29 din La Liga contra celor de la Huesca, de pe 31 martie, încheiat 3-2.

Florentino Perez nu este în totalitate de acord cu dorinţa lui Zidane. Oficialul clubului din Madrid l-ar vrea pe Lunin rezerva lui Courtois, iar nu pe Luca, portar care nu i-a impresionat pe antrenorii de la echipa din Liga a doua, Castilla. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus