Stiri de ultima ora

Zidane, pus la zid de un jucator de la nationala U21 a Spaniei! Nu-ti face griji, mister, nici eu nu vreau sa lucrez cu tine! Mesajul transant al fotbalistului

Zidane, pus la zid de un jucator de la nationala U21 a Spaniei!  Nu-ti face griji, mister, nici eu nu vreau sa lucrez cu tine!  Mesajul transant al fotbalistului
Sport
Zinedine Zidane l-a anuntat pe Dani Ceballos la finalul sezonului ca nu mai face parte din planurile sale pentru urmatoarea campanie. 

Mijlocasul i-a oferit un raspuns clar antrenorului francez si i-a transmis ca oricum intentia sa este sa plece, pentru ca i s-au oferit prea putine oportunitati la Real Madrid . 

"Nu am jucat atat cat ma asteptam, dar putini sunt cei care au oportunitatea sa se antreneze cu Real Madrid", a spus jucatorul. 

AS scrie ca tanarul fotbalist, membru al echipei U21 a Spaniei, a fost chiar mai categoric cu Zidane si i-a transmis un mesaj transant. 

"Nu va faceti probleme, mister, nici eu nu vreau sa continuu sa lucrez cu dumneavoastra", ar fi spus Ceballos. 

In varsta de 22 de ani, Ceballos a deschis scorul in si poate ajunge la Tottenham, echipa care se pregateste pentru posibila plecare a lui Eriksen. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus