Stiri de ultima ora

WOW | Cum a surprins-o Ion Tiriac pe Simona Halep in ziua finalei de la Wimbledon - bdquo;De obicei nu face asta.

WOW | Cum a surprins-o Ion Tiriac pe Simona Halep in ziua finalei de la Wimbledon - bdquo;De obicei nu face asta.
Sport
Simona Halep a fost laudata de o publicatie americana care a apreciat modul in care jucatoarea din Constanta se mandreste cu Romania, avand multi membri romani in staff-ul sau.

Americanii au mai punctat ca Simona Halep nu face parte dintre jucatorii nascuti in tari sarace (vezi Victoria Azarenka sau Novak Djokovic) care si-au mutat resedinta in state care le asigura oportunitati fiscale. 

Jurnalistii din SUA au remarcat impactul cunostintelor tenisistice ale lui Ion Tiriac in jocul Simonei Halep. Despre aceasta relatie, Simona a spus urmatoarele: „Influenta lui Tiriac a fost importanta pentru mine. A fost de partea mea mereu in ultimii cinci ani. Tiriac si cu mine avem o relatie speciala si ma motiveaza foarte mult sa-l vad venind la meciurile mele. 

Ce i-a spus Ion Tiriac Simonei Halep in ziua finalei de la Wimbledon

„In ziua finalei de la Wimbledon, mi-a spus ca nu conteaza daca voi castiga sau nu. Mi-a spus ca e cea mai importanta zi din viata mea si ca ar trebui sa accept provocarea; exact asta am facut. Apoi m-a imbratisat, lucru care nu se intampla de obicei!”, a relatat Simona povestea zilei de 13 iulie 2019. 

„Sunt din Romania, m-am nascut acolo si vad asta ca pe un lucru pozitiv. Am avut mare succes in tenis fara sa am un sistem important in spate. Asta ma face sa ma simt si mai puternica. Simt ca apartin Romaniei. Este mereu o placere sa ma intorc acolo. De fiecare data cand vreau sa-mi incarc bateriile ma duc acasa. Am familia, rudele, prietenii acolo. Oamenii fac din Romania un loc mai bun”, a declarat Halep.

Constanta, pepiniera campionilor in tenis

„Toti campionii vin din Constanta, sper ca si nepotica mea. Cred ca secretul este aerul de mare. Avem antrenori buni, avem o scoala de tenis acolo,” a mai spus numarul 4 WTA. 

„A fost nevoie de un antrenor australian, Darren Cahill, pentru a o transforma pe Simona Halep intr-o castigatoare de turneu de Mare Slem la Roland Garros -ul de anul trecut, dar ea a revenit la un antrenor roman in acest an. Pentru ca Darren Cahill a luat o pauza pentru a sta cu familia, Halep s-a intors la Daniel Dobre, antrenor roman cu care mai lucrase inainte,” au adaugat reprezentantii publicatiei din Statele Unite ale Americii. 

„Am spus-o la inceputul anului si o spun in continuare. E o sansa speciala sa joc pentru tara mea si intotdeauna mi-a placut sa fac asta,” s-a referit Simona Halep la Olimpiada 2020 de la Tokyo.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus