Stiri de ultima ora

Wimbledon 2019 | Serena Williams va profita la maximum de marea slăbiciune a Simonei Halep, în finală: "Trebuie să facă asta, altfel Serena o îngroapă!"

Wimbledon 2019 | Serena Williams va profita la maximum de marea slăbiciune a Simonei Halep, în finală: "Trebuie să facă asta, altfel Serena o îngroapă!"
Sport
Expertul ESPN a rostit, totuşi, şi cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep. Pentru victoria obţinută fără drept de apel în faţa Elinei Svitolina, pe care a învins-o în semifinale cu 6-1, 6-3. Brad Gilbert spune că acesta a fost cel mai bun meci al Simonei pe iarbă. "A fost poate cel mai bun meci al Simonei din ultima vreme, dar dacă Serena va evolua la acelaşi nivel, nimeni nu o poate opri! Sunt însă strategii care pot da roade. Ca să învingă, Simona trebuie să aibă un procentaj mare la primul serviciu - pe al doilea, Serena o îngroapă!De asemenea, Simona trebuie să returneze bine pe serviciul Serenei. Am văzut ce fac adversarele ei, inclusiv Strycova - stau pe linia de fund. Recomand Simonei să se uite la finala de anul trecut şi să vadă poziţia pe care a adoptat-o Angelique Kerber!", a dezvăluit Brad Gilbert. 

Simona Halep în finala Wimbledon 2019 Când se joacă finala de la All England Club

Ultimul act de la Wimbledon 2019, Simona Halep - Serena Williams, se joacă sâmbătă, de la ora 16:00, pe terenul central din complexul de la All England Club. Simona Halep şi Serena Williams s-au întâlnit ultima dată la începutul anului, la Australian Open, când sportiva din SUA s-a impus cu 6-1, 4-6, 6-4. Sportiva din Constanţa e prima jucătoare din România care ajunge în finală la Wimbledon! Simona mai are o semifinală în palmares la Wimbledon, în 2014, pierdută cu Eugenie Bouchard.Serena Williams conduce la întâlnirile directe cu Simona Halep, scor 9-1. Singura victorie a Simonei s-a produs la Turneul Campioanelor, în 2014, scor 6-0, 6-2.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus