Stiri de ultima ora

Virgil Stănescu a reuşit faza turneului în victoria cu cea mai bună echipă din lume la baschet 3x3

Virgil
Stănescu a reuşit faza turneului în victoria cu cea mai bună echipă din lume la
baschet 3x3
Sport
Cel mai tare eveniment de baschet 3x3 al anului în România, găzduit pentru a doua oară consecutiv de Bucureşti, a fost dominat de echipele nord-americane.

A opta ediţia a Raiffeisen Bank Bucharest Challenger s-a încheiat duminică seara cu succesul echipei americane NY Harlem. În competiţia feminină dedicată echipelor naţionale, 3x3 Women Series, s-a impus Canada, condusă de surorile gemene Michelle şi Katherine Plouffe.

Cel mai tare eveniment de baschet 3x3 al anului în România, găzduit pentru a doua oară consecutiv de ParkLake Shopping Center, a fost dominat de echipele nord-americane. NY Harlem s-a impus în finală cu 21-12 în faţa canadienilor de la Edmonton, în timp în semifinale a trecut de o altă echipe americană, Princeton, scor 21-13.

Americanul Dominique Jones a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului în timp ce distincţia la feminin i-a revenit canadiencei Michelle Plouffe. Premiile pentru MVP au fost oferite de către Tissot, prin intermediul Albini Prassa, importator şi distribuitor al mărcii de ceasuri elveţiene.

Concursul mixt de aruncări de două puncte a fost câştigat de către portoricanul Tiader Garcia, care i-a depăşit în finală pe Eliana Soriano (Spania), Evgenia Frolkina (Rusia) şi Ivan Rasetina (Croatia). Virgil Stănescu, faza turneului sub ochii legendelor Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu Echipa Bucharest Autohtonii a reuşit sâmbătă un rezultat istoric, învingând cea mai bună echipă din lume la baschet 3x3, Novi Sad din Serbia, prin coşul decisiv reuşit în prelungiri de Virgil Stănescu. Senzaţionala sa reuşită a fost aplaudată din tribune de gimnaştii Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu.

Cei doi sportivi de legendă ai României nu au ezitat să vină la rândul lor pe terenul de baschet. Marian Drăgulescu a executat un salt spectaculos înainte de a încerca să marcheze cu mingea de baschet, în timp ce Cătălina Ponor a primit un “mic” ajutor de la Virgil Stănescu, care a ridicat-o în braţe către inel. Artiştii Circului Metropolitan Bucureşti din trupa Magic Jam au fost şi ei la înălţime, la propriu, prin execuţiile la trambulină, la fel ca şi membrii trupei de cheerleading Râşnov Cheerleaders, care au adus în ParkLake Shopping Center atmosfera meciurilor din NBA, liga profesionistă nord-americană de baschet.

La atmosfera electrizantă au contribuit din plin şi majoretele Dracula’s Girls care i-au provocat pe spectatori la un flash mob pe melodia oficială Sport Arena Streetball, 3la3, compusă de Junkyard şi Electric Brother.

Sportivii Fundaţiei Motivation au evoluat într-un meci demonstrativ de baschet în scaun rulant, promovând valorile fundaţiei, care sprijină persoanele în scaun rulant pentru un stil de viaţă independent şi activ.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus