Stiri de ultima ora

Viorel Moldovan, în continuare pe lista lui Dinamo? "Nu se ştie încă, întrebaţi conducerea". Antrenorul Chindiei, evaziv după meciul cu Craiova

Viorel Moldovan, în continuare pe lista lui Dinamo? "Nu se ştie încă, întrebaţi conducerea". Antrenorul Chindiei, evaziv după meciul cu Craiova
Sport
Chindia Târgovişte a pierdut, duminică, meciul cu Universitatea Craiova , scor 0-1, din runda a treia a Ligii I, iar formaţia dâmboviţeană rămâne cu un singur punct în clasament. La final, Viorel Moldovan a vorbit şi despre propunerea venită de a o antrena pe Dinamo .

Dinamo caută cu disperare un antrenor după problemele de sănătate avute de Eugen Neagoe, iar pe lista bucureştenilor s-a aflat şi Viorel Moldovan. Înainte de meciul cu Craiova, Chindia a anunţat că fostul internaţional va rămâne la Târgovişte, însă Moldovan a lăsat de înţeles că şi-ar dori o nouă provocare la Dinamo, iar totul depinde de hotărârea conducerii.

Întrebat ulterior dacă doare să ratezi oportunitatea de a o antrena pe Dinamo, Viorel Moldovan a răspuns scurt: "Nu se ştie încă!".

Legat de actuala sa echipă, fostul atacant s-a declarat încrezător cu privire la viitor. Deşi a pierdut la limită cu Viitorul şi Craiova, Moldovan crede că victoriile vor începe să apară.

"Ne-am creat ocazii, dar, la fel ca în meciul cu Viitorul, rămânem doar cu aprecierile. Păcat, am pierdut trei puncte nemeritat. Cred că un rezultat de egalitate era echitabil. Se vede lipsa de experienţă în multe momente. Era important să obţinem măcar un rezultat de egalitate împotriva unui adversar bun. Ar fi făcut bine la moralul echipei. Asta e, mergem înainte. Sperăm să obţinem acea victorie care să ne dea încredere şi moral", a mai spus Moldovan.

Chindia rămâne cu un singur punct după primele trei etape şi se clasează pe locul 10. În runda viitoare, formaţia lui Viorel Moldovan va primi vizita campioanei CFR Cluj .
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus