Stiri de ultima ora

Viitorul - Hermannstadt 3-2. Cinci goluri într-o repriză. Reuşite splendide ale ambelor echipe: Stoica a înscris cu călcâiul, Ciobanu a trimis în vinclu din lovitură liberă

Viitorul - Hermannstadt 3-2. Cinci goluri într-o repriză. Reuşite splendide ale ambelor echipe: Stoica a înscris cu călcâiul, Ciobanu a trimis în vinclu din lovitură liberă
Sport
Minutul 89: GOL Hermannstadt! Ionuţ Stoica reia cu călcâiul în poarta lui Tordai, după un corner executat din flancul stâng.

Minutul 80: GOL VIITORUL! Andrei Ciobanu înscrie superb dintr-o lovitură liberă executată de la aproximativ 22 de metri. Internaţionalul U21 a trimis direct în vinclul porţii apărate de Figueiredo.

Captură DigiSport

Minutul 75: GOL HERMANNSTADT! Măţel expediază un trasor de la mare distanţă, Tordai respinge greşit şutul care a prins pămânul, iar Yazalde îl lobează pe portarul Viitorului.

Minutul 73: Ultima schimbare la Viitorul. Marco Dulca îl înlocuieşte pe Andreas Calcan.

Minutul 69: Yazalde, aproape şi el de gol. Portughezul rămâne nemarcat în careul constănţenilor, însă lovitura de cap este imprecisă.

Minutul 67: Blănaru reia periculos, dar Tordai reuşeşte să scape fără gol primit.

Minutul 63: GOL VIITORUL! Calcan îl găseşte excelent pe Eric în careu, iar brazilianul îşi demonstrează din nou calitatea şi trimite în poarta lui Hermannstadt printr-o execuţie de fineţe.

Minutul 62: Dublă schimbare la Hermannstadt. Costel Enache îi întroduce pe Blănaru şi Yazalde în locul lui Debeljuh, respectiv Buzan.

Minutul 59: Hermannstadt cere penalty, Viitorul e aproape de 2-0. La o pătrundere în viteză în careul advers a lui Petrişor Petrescu, mijlocaşul oaspeţilor a fos oprit de Bradley De Nooijer, însă Radu Petrescu nu a acordat nimic. La faza imediat următoare, Drăguş a avut şansa de a face 2-0, dar a trimis pe lângă.

Minutul 51: GOL VIITORUL! Bogdan Ţîru înscrie la primul şut pe poartă al echipei sale. Eric a centrat excelent din corner, iar fundaşul central a reluat cu capul în plasă. Este al treilea gol al lui Ţîru în ultimele două meciuri.

Minutul 46: A început repriza secundă de la Ovidiu!

Pauză la Ovidiu. După 45 de minute, FC Viitorul şi FC Hermannstadt se află la egalitate, scor 0-0. Niciuna dintre echipe nu a părut să deţină controlul jocului, iar marile ocazii au întârziat să apară la cele două porţi.

Minutul 38: Schimbare la Viitorul. Gheorghe Hagi n-a mai aşteptat pauza şi l-a înlocuit pe George Ganea cu Denis Drăguş. Fiul fostului internaţional nu a părut să se afle deloc în joc.

Minutul 36: Galben pentru Buzan. Mijlocaşul lui Hermannstadt întrerupe o acţiune promiţătoare a lui Tîrcoveanu, iar Radu Petrescu îl penalizează.

Minutul 34: Hermannstadt, aproape să treacă în avantaj. Jo Santos a executat bine o lovitură liberă din apropierea careului, însă Tordai a reuşit să respingă.

Minutul 22: Ocazie pentru Viitorul. Andreas Calcan primeşte bine de la Eric în interiorul careului, dar fotbalistul constănţenilor trimite pe lângă poarta oaspeţilor.

Minutul 16: Galben pentru Caiado. Mijlocaşul lui Hermannstadt are o intervenţie dură asupra lui Eric, la mijlocul terenului.

Minutul 10: George Ganea trage primul şut spre poartă. Tânărul atacant de la Viitorul trimite multe peste poarta lui Figueiredo.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus