Stiri de ultima ora

VIITORUL - CRAIOVA 0-1 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Meci pentru Europa

Derby pentru Europa în Liga 1. Este a doua partidă dintre cele două echipe din totalul de trei pe care le vor juca în această lună, conform LPF . În urmă cu o săptămână, Viitorul a câştigat pe terenul Craiovei, 2-1, manşa tur a semifinalei din Cupa României. Meciul din Liga 1, de pe centralul din Ovidiu, va fi decisiv în lupta pentru locul trei. Distanţa dintre cele două este de patru puncte, elevii lui Devis Mangia fiind cei care ocupă în acest moment poziţia de Europa League.

Vă invităm să urmăriţi meciul VIITORUL - CRAIOVA alături de RomaniaTV.net :

Viitorul: 12. Cojocaru - 27. R. Boboc, 15. Țâru, 2. V. Ghiță, 6. De Nooijer - 96. Houri, 99. Băluță, 17. A. Ciobanu - 10. I. Hagi - 13. Drăguș, 9. RivaldinhoRezerve: 1. Tordai, 4. Kuipers, 5. Mladen, 8. Casap, 18. G. Ganea, 21. P. Iacob, 24. Eric Antrenor: Gheorghe HagiAbsenți: Buzbuchi, Vână, Mățan (accidentați)

CSU Craiova: Pigliacelli - 15. Donkor, 6. Kelici, 2. T. Ferreira - 27. Martici, 8. Mateiu, 10. Cicâldău, 11. Bancu - 22. Bărbuț, 29. Fortes, 33. MihăilăRezerve: 1. L. Popescu, 3. Briceag, 5. Nuno Rocha, 17. Bic, 18. S. Drăghici, 20. Fedele, 26. Acka Antrenor: Devis Mangia

La Ovidiu se înfruntă două echipe cu stări de spirit diferite. Viitorul lui Gică Hagi s-a întors cu 4 puncte din două deplasări, în timp ce Craiova a luat unul singur din derby-urile cu Steaua (2-3) și CFR (0-0). Oltenii, locul 3, au nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu vicecampioana FCSB și cu liderul CFR, dar nu pot conta pe „vârfurile” Koljici și Andrei Cristea, accidentați. Constănțenii, la rându-le, joacă relaxat și sunt odihniți, după ce Hagi a menajat mai mulți titulari, pe care nu i-a folosit la Giurgiu, contra Astrei (4-1).
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus