Stiri de ultima ora

VIITORUL CONSTANŢA-RACING UNION LIVE VIDEO TVR ora 18.00. Liga Europa, returul meciurilor din primul tur preliminar

VIITORUL CONSTANŢA-RACING UNION LIVE VIDEO TVR ora 18.00. Liga Europa, returul meciurilor din primul tur preliminar
Sport
În prezența reprezentanților UEFA, a observatorului de joc, a observatorului de arbitri, a reprezentanților cluburilor FC Viitorul și Racing FC Union Luxemburg, precum și ai Jandarmeriei, ai Serviciului de Ambulanță și ai firmei de securitate, la stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi a avut loc, astăzi, 19 iulie, ședința tehnică a partidei retur dintre FC Viitorul și Racing Union Luxemburg, din turul 1 al Europa League. S-au discutat ultimele detalii organizatorice, s-au stabilit toate măsurile de ordine și siguranță pentru buna desfășurare a evenimentului, fiind prezentate și verificate și echipamentele de joc. Din partea FC Viitorul au fost prezenți directorul general Cristian Bivolaru, vicepreședintele clubului Constantin Stamate, team-managerul Costin Mega, precum și Costin Anton, administratorul bazei sportive. Partida FC Viitorul - Racing Union Luxemburg va avea loc astăzi, 19 iulie de la ora 18.00, pe stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi, este de părere că formaţia sa nu se poate considera calificată în faza următoare, în ciuda victoriei din tur obţinute cu formaţia Luxemburg Racing Union, în turul 1 preliminar al Ligii Europa. El a declarat că nu e nimic câştigat deocamdată şi că nu va trata uşor partida retur, fiind convins că adversarii vor veni să marcheze, informează news.ro.

Hagi a afirmat, miercuri după-amiază, într-o conferinţă de presă, că Viitorul se află în faţa unui rezultat foarte bun. "Este a doua repriză pe care trebuie să o jucăm acasă, prima am făcut-o foarte bine la ei, am fost serioşi. Avem în faţa noastră un rezultat foarte bun, dar asta nu înseamnă că am trata uşor acest meci, din contră trebuie să fim foarte atenţi pentru că ei au un joc simplu, direct şi cu siguranţă vor veni să mrcheze. Sunt mult mai puternici ca noi şi trebuie să fim atenţi la jocul lor şi mai ales la fazele fixe pentru a nu avea surprize. Sper să facem iarăşi un meci frumos, să jucăm bine şi la sfârşit să trecem acest tur. După aceea ne gândim şi la campionat", a declarat Gheorghe Hagi.

Articole similare :
comments powered by Disqus