Stiri de ultima ora

VIDEO: Nu voi face asta NICIODATA! | Ce intrebare a facut-o pe Simona Halep sa ia aceasta pozitie transanta

VIDEO:  Nu voi face asta NICIODATA!  | Ce intrebare a facut-o pe Simona Halep sa ia aceasta pozitie transanta
Sport
Simona Halep si Darren Cahill au vizitat astazi Alberton Oval, stadionul clubului de fotbal australian Port Adelaide pentru care a activat tatal antrenorului australian, John Cahill. 

Halep a a fost primita cu bratele deschise si i-a fost oferit un tricou de joc al clubului Port Adelaide. Michael Voss, antrenor secund la Port Adelaide a avut cuvinte de lauda la adresa numarului 4 WTA, spunand: "Ne-am bucurat sa avem expunerea unei sportive de top. Am aflat ca povestile noastre sunt similare. Atat Simona, cat si noi infruntam dificultati, iar prin aceste experiente invatam ceea ce e corect si ce e gresit. Trecand prin aceste circumstante, devenim nu doar sportivi mai buni, dar si oameni mai buni." 

Vossy chats about what the playing group took away from hearing @Simona_Halep speak at the club this morning ???? #weareportadelaide pic.twitter.com/hdLHcnAyVC

— Port Adelaide FC (@PAFC) January 14, 2020

"Ne-a placut sa auzim povestile Simonei Halep si ne-a motivat cum a reusit sa revina la cel mai inalt nivel dupa cele mai puternice dezamagiri ale carierei. Toate acele experiente au facut-o sa devina jucatoarea care este astazi. Simona este o performera la cel mai inalt nivel, terminand in top 4 de fiecare data in ultimii sase ani. Aceasta statistica arata nivelul incredibil de constanta in performanta pe care l-a atins Simona," a mai spus antrenorul asistent al Port Adelaide Football Club. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus