Stiri de ultima ora

VIDEO. Jandarmul lovit cu scaunul în cap, la finalul meciului U Cluj - FC Hermannstadt, a fost stabilizat

VIDEO. Jandarmul lovit cu scaunul în cap, la finalul meciului U Cluj - FC Hermannstadt, a fost stabilizat
Sport
Un jandarm a fost rănit aseară la meciul dintre Universitatea Cluj și FC Hermannstandt Sibiu. Bărbatul, lovit în cap cu un scaun rupt din tribună, a fost internat la secţia de terapie intensivă a clinicii de neurochirurgie şi e în stare gravă.

Jandarm rănit în timpul meciului

“Pacientul, în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde îşi îndeplinea funcţia de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stângă, plagă contuzie parietală stângă. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observaţie pe Secţia de Terapie Intensivă”, a declarat pentru Mediafax directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Cluj, Adela Golea.

Incidentul a avut loc după ce, în minutul 88 al partidei, un suporter al Șepcilor Roșii a intrat pe teren. Forţele de ordine l-au imobilizat imediat, dar mai mulţi suporteri au deveni agresivi și au început să arunce cu obiecte în jandarmi.

Unul dintre aceştia a fost lovit în plin de un scaun şi a căzut secerat. Trei echipaje medicale i-au acordat primul ajutor jandarmului care zăcea inconștient. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, unde a fost diagnosticat cu traumatisme cranio-cerebral, grad 1 si fractură. Agresorul a fost identificat şi e cercetat pentru ultraj. Acesta ar putea fi acuzat de ultraj, faptă ce se pedepseşte cu închisoarea, încadrarea putând fi schimbată în funcţie de raportul IML şi de zilele de spitalizare ale jandarmului.

În 2008, trei membri ai galeriei Universităţii au fost condamnaţi la închisoare după ce au lovit cu o dală de beton şi cu picioarele un cameraman al Jandarmeriei, înaintea unui meci între U Cluj şi CFR.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus