Stiri de ultima ora

VIDEO EXCLUSIV | Marica l-a făcut praf pe Ionuţ Negoiţă la ProSport Live: ”Nu mai veni cu aberaţii d-astea. Tu vinzi dragostea unor oameni, prietene”

VIDEO EXCLUSIV | Marica l-a făcut praf pe Ionuţ Negoiţă la ProSport Live: ”Nu mai veni cu aberaţii d-astea. Tu vinzi dragostea unor oameni, prietene”
Sport
N-are nicio treabă. Pe de altă parte, e greu când nu te pricepi la un bussines... Cu toate că în România sportul şi fotbalul nu sunt un bussines. Nu ştiu câţi oameni fac bani din fotbal, poate doar dacă joci în Champions League , Europa League . În rest, nimeni nu face bani din fotbal. E foarte greu să laşi decizia 100% şi fără să te implici. Domnul Negoiţă s-a implicat în ceva şi habar nu avea cu ce se mănâncă lucrul ăsta”, a mai declarat Marica, la ProSport Live.

”Tu vinzi dragostea unor oameni şi ai pretenţia să fie şi calmi, să fie şi băieţi buni”Acţionarul majortiar al ”câinilor” a anunţat, imediat după meciul cu Viitorul din prima etapă (5-0), că va vinde, în curând, pachetul majoritar al clubului, strategie criticată aspru de Marica: ”A încercat să ia nişte oameni care se pricep la fotbal. Dar fiind mulţi... nici el nu a mai înţeles nimic, iar acum când situaţia e critică, el alege să se retragă. Băi, frate, deja e târziu. Deja aproape e moartă. Nu, e exclus, nu retrogradează Dinamo. Măcar nu mai veni cu aberaţii d-asta, cu sume exorbitante. Tu nu vinzi nimic, prietene, despre ce vorbim? Tu vinzi nişte jucători care au o cotă mică spre foarte mică. Vinzi o echipă iubită, cam despre asta e. Dragostea lor o vinzi tu.Zi mersi că o ia cineva în situaţia în care ai dus-o. Sincer! Văd prin ziar şi văd la televizor tot felul de sume. N-ai ce să faci cu ceea ce este acolo. Ai nevoie de o investiţie masivă, un minim de cinci milioane. Trebuie să fii dispus să bagi între cinci şi zece milioane de euro la Dinamo. Să investeşti, nu să cumperi echipa! Despre ce vorbim? Prietene, dă-o oricui, că mai trebuie să mai bage cinci sau zece milioane în ea. Că altfel, e groasă. Tu vinzi dragostea unor oameni şi ai pretenţia să mai fie şi calmi, să fie şi băieţi buni, să te şi mângăie. Prietene, e dragostea lor aici în joc. Tu îţi baţi joc de dragostea lor. Ţi-ai asumat că vii la Dinamo. Dinamo e Dinamo, nu e... nu vreau să dau un alt exemplu”, a încheiat Marica.Ionuţ Negoiţă: Pentru mine, Dinamo este istorieDeţinătorul pachetului majoritar de acţiuni al clubului dinamovist este hotărât să plece definitiv din ”Ştefan cel Mare”, chiar dacă în urmă cu câteva luni spunea că ar accepta să vândă şi un anumit procent din acţiuni şi să susţină financiar un alt proiect: ”Deja în momentul ăsta s-a ajuns mult prea departe. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte clare. Eu mă retrag, nu am niciun dubiu. E păcat pentru Dinamo. Când lucrurile au logică, e una. Când lucrurile nu au, deja discutăm de o anomalie foarte gravă din punctul meu de vedere. Pentru mine, Dinamo este istorie.Eu am avut discuţii cu liderii suporterilor. Le acord tot suportul şi spirijinul, dacă nu se găseşte un om de afaceri care să fie dispus să bage foarte mulţi bani în club, atunci să pună ei mână de la mână şi susţină clubul. Le-am dat şi posibilitatea să vină să cumpere bucăţi din club, poate chiar tot, şi tot eu sunt de bine”, a spus Negoiţă, la Digi Sport.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus