Stiri de ultima ora

Victorie cu 3-0 pentru suporterii lui Hermannstadt. Bannerul care a ridiculizat FCSB, continuarea ironiei de anul trecu "FCSB nu e Steaua, cine sunteţi vOI?". VIDEO | Ce scria în mesajul pe care stewarzii l-au confiscat imediat

Victorie cu 3-0 pentru suporterii lui Hermannstadt.  Bannerul care a ridiculizat FCSB, continuarea ironiei de anul trecu FCSB nu e Steaua, cine sunteţi vOI?. VIDEO | Ce scria în mesajul pe care stewarzii l-au confiscat imediat
Sport
Fanii celor de la Hermannstadt i-au enervat pe cei de la FCSB cu scandarea ”Ole ole, ole ola, FCSB nu e Steaua”, respectiv ”CSA, CSA” (n.r. - Clubul Sportiv al Armatei, echipa din liga a patra). În meciul din Cupa României, suporterii de la Sibiu au afişat şi un banner cu mesajul "cine sunteţi vOI?". De această dată, a fost afişat un banner cu mesajul "iar jucăm cu vOI".

— Daniel Marian (@DanielAnghel14) 11 februarie 2019

Probabil enervat de bannerele suporterilor veniţi de la Sibiu, Becali le-a cerut stwerazilor să intervină. Cei angajaţi să menţină ordinea au descins în sectorul suporterilor şi au confiscat câteva bannere micuţe, dedicate de asemenea Stelei, care în prezent evoluează în Liga a IV-a.

— Daniel Marian (@DanielAnghel14) 11 februarie 2019

Aproximativ 40 de suporteri sibieni au făcut deplasarea la Bucureşti, pe Arena Naţională, pentru a susţine echipa care şi-a disputat meciurile din prima parte a sezonului la Târgu Mureş, iar acum ar urma să joace la Piteşti, pe stadionul unde FCSB a jucat cât timp cel mai mare stadion al ţării a fost închis pentru schimbarea gazonului.

Hermannstadt este pe locul nouă în Liga 1 Betano, cu 29 de puncte, la patru în spatele ultimului loc de play-off, ocupat de Astra . Pentru echipa lui Vasile Miriuţă urmează duelurile cu U Craiova (acasă), Astra (deplasare), respectiv Poli Iaşi (acasă).

Articole similare :
comments powered by Disqus